Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 9.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zloděj řádil v prodejně kol. Způsobil škodu za 200 tisíc

Krimi

18.2.2020

Autor: red

Zmizelo elektrokolo, odpružená přední vidlice a hotovost, několik kol zloděj poničil, bez úhony nezůstaly ani dveře. Celková škoda po nočním řádění je zhruba 200 tisíc korun.

Ilustrační foto

Foto: Depositphotos.com

"V noci 17. 2. 2020 si dosud neznámý zloděj vyhlédl prodejnu s jízdními koly v Olomouci. Cestu do skladových prostor si uvolnil tak, že vypáčil a vylomil dvoudílné plastové dveře. Z těchto prostor odcizil elektrokolo Ghost, odpruženou přední vidlici Fox i finanční hotovost. Z prodejny tak odešel s lupem v předběžné výši 110 000 Kč," popsala policejní mluvčí Lenka Vanková.

Během své "návštěvy" poškodil i několik bicyklů, které zde byly vystaveny. Majitelé škodu odhadli na celkovou částku vyšší než 90 000 Kč. Případem se nyní budou policisté zabývat pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a trestného činu krádež. V případě, že se jim podaří pachatele dopadnout a prokázat mu vinu, hrozí mu pobyt za mřížemi na jeden rok až pět let.

Reklama

Cafe MAHLER

Katalog firem » Restaurace, stravování » Cukrárny

Zveme vás k návštěvě znovu otevřené kavárny Café Mahler v historickém centru Olomouce. Klasický interiér s nádechem prvorepublikového stylu vám nabízí k posezení útulné boxy s výhledem...