Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 0.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Progrocková kapela The Pineapple Thief v sobotu ovládne olomoucký S klub

Kultura

19.9.2018

Autor: roc

Britští progresivní rockeři The Pineapple Thief přivezou starší skladby i písně z letošní novinky, už dvanáctého alba Dissolution. Za bicí sestavou je bude pohánět bubeník Gavin Harrison, jinak člen Porcupine Tree a King Crimson. V sobotu 22. března od 20:00 hodin zahrají v olomouckém S klubu. Koncert pořádá agentura Bounty Rock Cafe Promotion.

Vstupenky za cenu 549 korun jsou v předprodeji v síti Ticketportal. Na místě budou o 50 korun dražší.

Pineapple Thief mají už roky osvědčený a k dokonalosti dotažený hudební recept. V jejich hudbě se spojují klidnější akustické pasáže, poprockové melodie jak od Radiohead v kombinaci s dravějšími postupy jako od Porcupine Tree s elektronikou v podkresech. Nad celou zvukovou krajinou jasně vyčnívá signifikantní hlas Bruce Soorda, bez něhož si Pineapple Thief nelze ani představit. Novou personou v sestavě je ovšem bubeník Gavin Harrison, jinak člen právě zmíněných Porcupine Tree nebo kultovních King Crimson. "S klub otevřeme pro veřejnost v 18:00 hodin. Jako support se představí vynikající francouzská kapela Lizzard," prozradil pořadatel Dušan Neumann.

roc

Reklama

P-centrum, spolek

Katalog firem » Zdravotnictví » Poradny a psychologické služby

P-centrum, spolek je organizace, která poskytuje služby z oblasti prevence, péče o rodiny s dětmi, poradenství, léčby a doléčování závislostí. Nabízíme tyto služby: • Doléčovací c...