Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 6.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zifčák, Zmrzlý a Breite prodloužili v Sigmě

Sport

24.1.2022

Autor: Petr Pelíšek

Fotbalová Sigma Olomouc pokračuje ve stabilizaci kádru pro další sezony. Klub na svém webu oznámil prodloužení smluv s trojicí hráčů. Nové kontrakty do 30. června 2024 podepsali obránce Ondřej Zmrzlý, záložník Radim Breite a útočník Pavel Zifčák.

„Jsme rádi, že jsme se dokázali se všemi dohodnout a hráči chtějí pokračovat v Olomouci i nadále,“ řekl sportovní manažer SK Sigma Ladislav Minář s tím, že Zmrzlý a Zifčák, oba ročník narození 1999, jsou potvrzením tradiční olomoucké cesty. „Oba by měli být budoucností Sigmy. Vždycky jsme spoléhali na své vlastní odchovance a v tom chceme pokračovat,“ podotkl.

Nejzkušenější ze zmíněného tria hráčů je dvaatřicetiletý Radim Breite. „V Olomouci jsem dva roky a zvyknul jsem si tady. Jsem rád, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy a doufám, že budeme společně úspěšní,“ řekl Breite.

„Radim je už zkušený hráč, jeden z typů, který může plnit roli lídra. Na hřišti i v kabině je pro tým důležitý. Jsme rádi, že jsme se dohodli,“ podotkl Minář.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

VIA ULTIMA

Katalog firem » Služby » Pohřební služby

VIA ULTIMA pohřební služba, zajistí pohřby Vašich blízkých dle Vašeho přání a představ. * pohřby do hrobů a hrobek * pohřby žehem s obřadem i bez * převozy zesnulých...