Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky městské policie: zmatená žena v garážích, asfalt před vjezdem a muž podezřívající manželku z nevěry

Krimi

2.12.2019

Autor: red

Foto: MP Olomouc

Zmatená žena u garáží tvrdila, že je ve svém bytě

V sobotu 30. listopadu po jedné hodině odpolední se na Operační středisko Městské policie Olomouc telefonicky obrátil muž, který oznámil, že před vstupem do podzemních garáží na Jeremenkově ulici se nachází zmatená žena. "Dotyčná měla tvrdit, že je zde ve svém bytě a odmítala muže do prostoru garáží pustit. Hlídka na místě zjistila, že žena ve věku kolem čtyřiceti let se chová velmi zmateně, v krátkých intervalech se u ní mění nálada a celkově působí psychicky nevyrovnaně. Z obav o její zdravotní stav byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba a ta si ženu převzala k hospitalizaci," uvedl mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Kdo vylepšil vjezd do garáže?

Na nově položený asfalt před vjezdem do garáže na Polské ulici si v pátek ve večerních hodinách stěžovala starší žena. Hlídka na místě zjistila, že ženě někdo vyasfaltoval vjezd ke garáži a ona nyní nemůže úplně otevřít vrata. "Podle majitelky se jedná o soukromý pozemek, kdy žena si službu u nikoho neobjednala a z domu, kde bydlí, o celé věci nikdo nic neví. Kdo takto vylepšil vjezd, se doposud nepodařilo zjistit," sdělil Čunderle.

Senior v pyžamu chtěl zkontrolovat manželku, jestli mu není nevěrná

"Telefonické oznámení o starším muži, který jde oblečen pouze v županu, pyžamu a papučích po ulici Foerstrova směrem k místní poště, přijalo v sobotu po deváté hodině večerní operační středisko," řekl Čunderle. Hlídka tedy projela uvedenou ulici a na autobusové zastávce nalezla muže odpovídajícího popisu. "Senior hlídce sdělil, že odešel z nemocnice a jede domů, protože má podezření na nevěru ze strany své manželky. Strážníci telefonicky kontaktovali příslušné oddělení, ze kterého muž odešel a následně jej v pořádku dovezli zpět do nemocnice," uzavřel Petr Čunderle.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip