Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 3.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky městské policie: modlitba v příkopu, psi velcí jako mamuti i opilec v parku

Krimi

22.3.2019

Autor: red

Foto: Archiv redakce

Muž se modlil v příkopu
Telefonické oznámení o muži, který posedává v příkopu na ulici Šlechtitelů a vypadá, jako by se modlil, přijalo včera po čtvrté hodině odpoledne Operační středisko Městské policie Olomouc. Hlídka na místě kontaktovala pětadvacetiletého muže a ten se na místě opravdu modlil. "Vzhledem k tomu, že muž byl v pořádku, nedopouštěl se žádného protiprávního jednání a neohrožoval bezpečnost silničního provozu, bylo mu ze strany strážníků pouze doporučeno, aby vyhledal vhodnější místo k vyznávání své víry," popsal mluvčí MP Olomouc Petr Čunderle.

Psi velcí jako mamuti a opilý chlapec v parku
Včera před osmou hodinou ráno přijalo Operační středisko Městské policie Olomouc oznámení od starší ženy, která do telefonu sdělila, že "ve Smetanových sadech běhají na volno psi velcí jako mamuti a na hlavní aleji leží pravděpodobně podnapilý chlapec". "Psy odpovídající popisu strážníci na místě opravdu nenalezli, ale kdo se tu nacházel, byl dvaadvacetiletý mladík. Ten byl silně podnapilý, a proto došlo k jeho převozu na protialkoholní a záchytnou stanici. Zde mu byla zjištěna hodnota 2,78 promile alkoholu v dechu," uzavřel Čunderle.

 

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip