Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 9.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Záložník Lukáš Greššák je novou posilou Sigmy

Sport

20.6.2019

Do SK Sigma Olomouc přichází defenzivní záložník Lukáš Greššák, který dnes po absolvování zdravotní prohlídky podepsal na Hané dvouletou smlouvu.

Třicetiletý záložník působil v minulé sezóně v nejvyšší polské soutěži, kde nastupoval za Zaglebii Sosnowiec. Do Polska se přesunul v lednu letošního roku po úspěšném více než čtyřletém angažmá ve Spartaku Trnava. V dresu Trnavy získal historický titul. Po mistrovské sezóně se tam potkal s nynějším trenérem Sigmy Radoslavem Látalem, pod jehož vedením se Trnava probojovala do základní skupiny Evropské ligy. Kromě prvního zápasu s Anderlechtem Brusel, kdy Lukáš nemohl nastoupit kvůli zranění, odehrál všechny utkání ve skupině proti Fenerbahce Istanbul a Dinamu Záhřeb. „Lukáš je typická "šestka". Je to velice poctivý hráč. Jeho hra je založená na výborné kondici a na důrazu. V zápase odebere soupeřům spoustu míčů a právě takového hráče jsme chtěli jako náhradu za Lukáše Kalvacha. Byl to částečně i můj tip dovést ho do Olomouce, znám ho z mého působení v Trnavě, kde se mnou odehrál celou Evropskou ligu,“ řekl na adresu nové posily Sigmy trenér Látal.

Bývalý trnavský kapitán, který na Slovensku hrál i za MFK Ružomberok se již nemůže dočkat nové výzvy. „Po angažmá v Polsku a na Slovensku je to pro mě zase něco nového. Říká se, že česká liga je kvalitní, tak to teď poznám na vlastní kůži. Pod trenérem Látalem jsem byl půl roku v Trnavě. Je to klidný, tichý člověk, ale dokáže i zvýšit hlas, když je potřeba. Sigmu jsem sledoval v televizních zápasech, ale znám ji také z přípravných utkání, kdy jsme proti ní hráli s Trnavou. Vždy jsme se Sigmou prohráli, takže vím, že mužstvo je to velmi dobré. Těším se na tuto novou výzvu. Doufám, že do týmu zapadnu a že Olomouci pomůžu“, řekl po podpisu smlouvy nový hráč Sigmy Lukáš Greššák.

Reklama

LOBSTER - Family Restaurant

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Tradiční italská pizza Naší ideou je uspokojit co nejširší vrstvy zákazníků, proto naše nabídka začíná přípravou pizzy. Naši mistři pizzaři byli vyškoleni a certifikováni v itals...