Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zakončení prázdnin se slizem a youtuberkou v OC Haná

Advertorial

13.8.2020

Autor: PR článek

Slevy, sliz, soutěže nebo úspěšná youtuberka Terysa. To všechno čeká na návštěvníky Slizománie v OC Haná 28. srpna od 16 hodin.

Foto: Eva Růžičková

Konec prázdnin se neúprosně blíží a vypadá to, že se děti konečně řádně vrátí do lavic. Jak lépe oslavit alespoň částečný návrat do normálu než velkou slizovou párty v OC Haná? V rámci již tradičního "Back to school" si obchodní centrum u výpadovky na Brno přichystalo senzační akci s názvem Slizománie. Ta se uskuteční 28. srpna od 16 hodin u restaurací a rychlého občerstvení v OC Haná. Na celou akci je vstup zcela zdarma.

Děti si na Slizománii budou užívat dílny, ve kterých si vytvoří vlastní sliz, čeká je program youtuberky Terysy a celá řada zábavných soutěží. Ani dospělí však nepřijdou zkrátka. Po celý víkend od 28. do 30. srpna mohou v OC Haná využívat slevový leták, který jim v jednotlivých obchodech zajistí až 80% slevy.

Vlastní sliz, který děti v dílnách vyrobí, si "malí chemici" zdarma odnesou domů. Rodiče ale můžou zůstat v klidu. Megaslizoun je snadno omyvatelný a bez zápachu. I při nějaké slizké nehodě tak šatník vašich dětí nepřijde k úhoně. Pokud je navíc bude výroba slizu bavit, mohou výrobní sadu Megaslizouna vyhrát v jedné z mnoha soutěží, které je v obchodním centru čekají. I když se na ně ale štěstěna při soutěžích neusměje, dá se sada pořídit za zvýhodněnou cenu přímo v dílnách.

Slizománie nabídne i další program kromě tvorby vlastního slizu. Děti se 28. srpna budou moci setkat i s populární youtuberkou Terysou, která si pro ně připravila vlastní show. Vaše ratolesti si s ní budou moci popovídat, vyfotit se s ní a v jejím programu je i plánovaná autogramiáda. Mimo to si youtuberka připravila i speciální TikTok Show. Na návštěvníky Slizománie tak čeká jedinečná příležitost zažít program Terysy naživo.

Foto: Eva Růžičková

Dospělí se při čekání na své děti mohou zabavit nakupováním, jelikož si pro ně OC Haná připravilo speciální slevový leták s akcemi jednotlivých obchodů. Obchodním centrem navíc bude procházet hosteska se slosovacími lístky, které soutěžící vhodí do urny u vchodu. Slosování o peněžní poukázky do nákupního centra proběhne ještě ten samý den v 19 hodin. Rozhodně se proto vyplatí na akci zůstat až do jejího konce.

Slizománie je jen jednou z akcí, které si pro vás OC Haná do konce roku nachystalo. Už 10. září se můžete těšit na autogramiádu basketbalového týmu BK Olomouc, o týden později začne výstava IQlandia a v říjnu vás čeká sportovní odpoledne nebo halloweenský den. Pro další informace sledujte oficiální web obchodního centra.

PR článek

Reklama

Hotel Zámek Velká Bystřice

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Zámek ve Velké Bystřici byl původně tvrzí, na které se vystřídalo několik šlechtických rodů. Pak jej v roce 1579 rod Bruntálských z Vrbna přestavěl na renesanční zámek. Později ho zís...