Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Začátek roku v Divadle Tramtarie je ve znamení partnerských komedií. Děti se mohou těšit na novou pohádku

Kultura

12.1.2023

Autor: red

První týdny letošního roku hraje Divadlo Tramtarie především novinky ze svého repertoáru – Horory z manželských ložnic a Válku Roseových. Oba tituly sklízí u diváků velký ohlas a lístky na ně jsou vyprodané už dva měsíce dopředu.

Válka Roseových, Láska, sex a internety a Tři mušketýři

Foto: Divadlo Tramtarie

Nejslavnější filmový rozvod všech dob Válka Roseových si jako předlohu vzalo Divadlo Tramtarie. Kdo chce vidět výsledek, jak se s tím divadlo popasovalo, musí si počkat až na jaro. Nejbližší volné reprízy, na které je možné v předprodeji koupit lístky, jsou až v březnu.

Tramtarie na téma lásky a partnerského soužití navazuje i v dalších reprízách komedie, tentokrát z prostředí internetové seznamky, Láska, sex a internety. Tato humorná sonda do světa seznamovacích aplikací uvede diváka do kontextu aktuálnímu fenoménu navazování vztahů.

Dále se v lednu a únoru mohou diváci těšit na poetickou komedii Amélie z Hejráku. Poslední volné vstupenky zbývají také na další oblíbené představení Tři mušketýři. Klasika A. Dumase je okořeněna řinčením kordů, napínavými scénami, bitkami i laskavým humorem. Obě tato představení jsou vhodná i pro mladší diváky, proto je to ideální příležitost vydat se za kulturou celá rodina.

Kdo by rád zavítal do divadla na poslední chvíli, má šanci ještě koupit volné lístky na retrokomedii Hřeben Bruce Willise nebo absurdní komedii o prodeji všeho možného i nemožného Dealeři.

Pohádkové víkendy pro děti teď v Tramtarii vede nová pohádka pro všechny kluky a holky, co se rádi hýbou a mají rádi sport. Veselý příběh O princezně fotbalistce první má originální pojetí a malým divákům nabízí spoustu zábavy, ale také poučení. A nebude chybět ani šťastný konec. Důležitými tématy pohádky jsou odhodlání ke změně, odvaha, ale hlavně nenahraditelná úloha pohybu v našem životě a radost z něj. Pohádku doprovází aktivní sportovně laděný doprovodný program i výtvarné dílničky pro děti.

Vstupenky na představení můžete koupit online na www.divadlotramtarie.cz nebo v Informačním centu Olomouc v podloubí radnice.