Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 3.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Z policejní svodky: dvojitá krádež, vloupání do tramvaje i odcizené kolo

Krimi

28.6.2019

Autor: red

Ilustrační foto

Foto: Depositphotos.com

Dvojitá krádež
Ze středy na čtvrtek se vloupal dosud neznámý zloděj do zaparkovaného auta v Olomouci Na Letné. V autě jej zaujalo sbíjecí kladivo, příruční taška, doklady a svazek klíčů. Klíče vyzkoušel v zámku dveří domu, nedaleko zaparkovaného auta. Jedny klíče pasovaly, a tak se dostal do dovnitř. Zde ze sklepní kóje odcizil jízdní kolo, na kterém si lup pravděpodobně odvezl. Nešťastnému majiteli tak svým jednáním způsobil škodu za 32 tisíc korun. 

Vloupání do nepojízdné tramvaje
Někdy během tohoto týdne navštívil zloděj odstavenou tramvaj na Legionářské ulici. Tramvaj je využívána pouze jako exponát určený k exkurzím základních a mateřských škol. Po překonání zámku z ní bylo odcizeno šlapací autíčko značky Moskvič 408 červenozelené barvy a autonabíječka. Společnosti zloděj způsobil škodu za 13 tisíc korun.

Kolo změnilo majitele
Ve čtvrtek kolem páté hodiny odpoledne si na deset minut odstavil a uzamkl sedmadvacetiletý cyklista své kolo ve stojanu na Jeremenkově ulici u budovy RCO. Zloděj si pánské horské jízdní kolo vyhlédnul, přestřihl zámek a s kolem za 8 tisíc korun odjel.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip