Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Večerní prohlídka a retrovečer s koncertem Emila Viklického zpestří letní květinovou výstavu Flora Olomouc

Advertorial

15.8.2018

Autor: PR článek

Kdy nejlépe nasát jedinečnou atmosféru vystavovaných květinových exponátů v pavilonu A než při vyhledávané večerní autorské prohlídce v pátek 17. srpna! Na netradiční podívanou naváže retrovečer plný vzpomínek na uplynulých 60 let prostřednictvím talkshow s významnými osobnostmi Flory za hudebního doprovodu dua Emil Viklický (klavír) a Josef Fečo (kontrabas). Vstupenky na páteční večer jsou již v prodeji.

Mezinárodní květinová výstava Flora Olomouc 2018, letní etapa bude své návštěvníky hostit 16.–19. srpna. V pátek 17. srpna se pak mohou návštěvníci od 20:00 do 20:30 těšit na oblíbenou večerní prohlídku slavnostně nasvícené hlavní expozice v pavilonu A s jubilejním názvem Rozkvetlá léta, která svým ztvárněním mapuje šest dekád květinových výstav na Floře. 

Večerní prohlídka bude i tentokrát okořeněna komentářem samotného autora. Od 20:30 do 22:00 na ni naváže stylová talkshow se zajímavými hosty na téma Jak se Flora Olomouc zapsala do našich životů. Mezi pozvanými hosty večera jsou Ing. Vladimír Sitta, Vladislav Galgonek a Emil Viklický, který se zároveň postará o hudební zážitek svým koncertním vystoupením. Občerstvení po celý večer je pro návštěvníky zajištěno.

Vstupenky na páteční večer stojí 150 Kč online, na místě pak 180 Kč a jsou k zakoupení na www.flora-ol.cz.

PR článek

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip