Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Večer bojových sportů se blíží! Už v neděli hostí Clarion turnaj MMA Cage Fight Olomouc

Sport

17.9.2019

Autor: Zuzana Doleželová

V neděli 22. září v 18:00 se v Clarion Congress Hotelu koná MMA Cage Fight Olomouc. Už posedmé uvidíme přehlídku těch nejlepších bojovníků MMA, thaiboxu a K-1. Pokud patříte k příznivcům nadupaných zápasů v oktagonu, neměli byste si tenhle galavečer nechat ujít!

"Celkem se diváci mohou těšit na 11 zápasů, z toho bude 8 dle pravidel MMA a 3 podle plných thajských pravidel," prozradil Michal Prstek z pořádajícího Smash Gym Olomouc. "Hlavním tahákem bude náš Nikolas Kubáň, proti němu se postaví Dušan Dědek. Niko je připraven na sto procent, nebál bych se říct, že je v životní formě. Ale soupeř může být připraven stejně dobře, MMA je často o jedné chybě, o jedné dobré ráně... Zkrátka bude to skvělá podívaná," láká na galavečer Michal Prstek a dodává, že divácky atraktivní bude rovněž zápas, v němž se představí Štěpán Guba z Muay Thai Olomouc, který se nedávno vrátil z mistrovství světa v Thajsku. "Borci budou boxovat v malých čtyřuncových rukavicích, což bude vůbec poprvé v České republice. Klasická boxerská rukavice je větší, víc vás zakryje, tady u toho to neplatí. Vše je o pohybu, o načasování, o přesnosti, o dynamice a ráně, která spadne. Může to být velmi rychlý zápas," uvedl Prstek.

A letos budou boxovat i ženy. Olomoucká svěřenkyně Marcela Šafranová bude mít silnou soupeřku z Prahy. "Ženy si nic nedarují, takže to bude opravdu štípaná," usmívá se Prstek. V Olomouci se představí například ještě Pavel Hennrich, který si loni připsal skvělé vítězství proti Pavlu Kratochvílovi v zápasu večera, Jan Meixner nebo Jirka Kulišťák a další. 

"Kdo bude mít čas, může už v 10:00 přijít fandit na amatérské zápasy K1 a MMA. Galavečer pak začne tradičně v 18:00. Na všechny se moc těšíme, bude to skvělá podívaná," uzavřel Michal Prstek.

Ilustrační foto

Foto: Jan Procházka

Vstupenky na nedělní galavečer pořídíte na www.ticketstream.cz nebo ve Smash Gym Olomouc.