Vařil prezidentům, Lucii Bílé i Karlu Gottovi, přijďte si také pochutnat - OLOMOUC.CZ
Reklama

Pondělí 25. srpna 2025, svátek má Radim, venku je 20.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vařil prezidentům, Lucii Bílé i Karlu Gottovi, přijďte si také pochutnat

Gurmánský tip

5.5.2023

red

Přijďte si užít Gurmánský víkend s legendárním šéfkuchařem Vojtěchem Tatíkem Petříkem po celý tento víkend v Bounty Rock Cafe.

Výborná kuchyně v podání mistra Vojtěcha Tatíka Petříka a domácího šéfkuchaře Jirky Podivína.

Můžete ochutnat například:
Tvarůžkový parfait s lososem, pečená hruška s brusinkovou marmeládou a vínem
Pečená bílá kachní klobása s medvědím česnekem, pečené jablko s červeným zelím, brambory s majoránkou
Hovězí lýtko dlouze tažené na pivu s chilli a švestkami, špekový knedlík s petrželkou
Pečený vepřový bok BBQ vepřová panenka v síťce, vejmrda, chléb
Pomerančový tarte tatin s karamalem

Vojtěch Petřík je z gardy top restauratérů kolem Zdeňka Pohlreicha. Pracoval v Praze, Ostravě, ve světě pak např. v Německu v Drážďanech, v Rakousku ve Vídni, ve Francici, ve Španělsku.
Je laureátem řady domácích i mezinárodních kuchařských ocenění. Svým uměním si získal přízeň mnoha vlivných a zajímavých lidí. Hostil prezidenty, státníky, ambasadory a špičkové politiky, Lucii Bílou i Karla Gotta. Ti všichni oceňovali jeho kuchyni a posunuli ho k vyšším metám. Jeho špičková práce upoutala též odborníky a gastronomické novináře. Američané o něm mohli číst v Newyork Times, francouzští kolegové zase v Condé Nast Traveler, Italové v La Cucina Italiana a Češi v mnoha prestižních gurmánských časopisech.

Ale dost už řečí, tohle je potřeba ochutnat, tak vzhůru do Bounty Rock Cafe!