Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V úterý zahájí sociologický projekt "Adresa: Chomoutov" vernisáž pod širým nebem

Zprávy z regionu

3.6.2020

Autor: red

V úterý 9. června od 17 hodin proběhne vernisáž k projektu "Adresa: Chomoutov" o životě v městské části Olomouci - Chomoutově. Výstava je součástí sociologického projektu Univerzity Palackého a ZUŠ M. Stibora. Projekt s pomocí dokumentární fotografie zkoumá život v této lokalitě a hledá nové souvislosti. Měl by odpovědět na otázky, jaký Chomoutov je a jak se zde jeho obyvatelům žije.

Zahájení výstavy proběhne pod širým nebem v centru Chomoutova, na veřejné ploše Koperník (ulice Hrachoviska). V případě nepříznivého počasí se akce přesouvá do chomoutovské knihovny (budova hasičské zbrojnice, Horecká 2, 2. patro).

Výstavu slavnostně otevře vedoucí projektu Veronika Gigalová z katedry sociologie Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a Juraj Sosna ze Základní umělecké školy Miloslava Stibora. Návštěvníci uvidí fotografie studentů umělecké školy a univerzity i fotografie místních obyvatel. Výstavu doprovodí chomoutovská kapela POKUS band. Součástí akce je možnost volné diskuse se sociology.

Po vernisáži se fotografie přesunou do chomoutovské knihovny, kde budou ke zhlédnutí do konce prázdnin, v běžné otevírací době (pondělí a středa 16 – 19 hodin).

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip