Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V sobotu proběhne malotrh pokojových květin. Výtěžek z akce půjde na podporu neziskové organizace SPOLU Olomouc

Tipy a názory

29.9.2022

Autor: red

Kytky ve dvoře - charitativní malotrh pokojových květin na podporu aktivit pro lidi s mentálním postižením, který pořádá nezisková organizace SPOLU Olomouc, bude zahájen na zahrádce Kateřinské 10 v Olomouci v sobotu 1. října 2022 v 9 hodin.

Ilustrační foto

Foto: archiv pořadatele

Po celý den bude možné zakoupit kytky vypěstované zaměstnanci, získané od příznivců SPOLU Olomouc a partnerských firem. Akce se zúčastní také zástupci e-shopu Planty Flat, kteří nabídnou pokojovky a keramické obaly. Květinová minifarma a dílna Domkvět připravuje workshopy květinového tvoření. Celá akce bude zakončena večerem autorských šansonů - koncertem, který od 19 hodin odehrají na podporu SPOLU Olomouc Richard Mlynář a Anička Jelínková.

Výtěžek aukce je určen na dofinancování aktivit SPOLU Olomouc pro lidi s mentálním postižením, které jim pomáhají překonávat handicapy a začlenit se do běžného prostředí.

Nezisková organizace SPOLU Olomouc pomáhá lidem s mentálním postižením již od roku 1995. V současné době poskytuje čtyři registrované sociální služby a organizuje další volnočasové, osvětové a vzdělávací programy a akce.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip