Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V říjnu opět rozkvetou olomoucké památky

Zprávy z regionu

28.9.2020

Autor: red

Také v letošním roce nebude chybět floristická výzdoba olomouckých pamětihodností s názvem Rozkvetlé památky. Akce je již osmým rokem součástí podzimní etapy Flory Olomouc.

Foto: Jan Procházka

Nádhera starobylé architektury se během podzimní etapy zahradnické výstavy Flora Olomouc 2020 - Hortikomplex propojí s krásou a svěžestí květinových aranžmá. A to díky projektu Rozkvetlé památky, který doprovodí celonárodní výstavu ovoce, zeleniny a školkařských výpěstků.

Krásná květinová aranžmá budou k vidění od 1. do 15. října 2020. Loretánskou kapli v Katedrále sv. Václava a Kapli Panny Marie Opatrovnické vyzdobí přední florista Milan Dopita se svým floristickým týmem. Kostel Panny Marie Sněžné vyzdobí Karolína Žáčková a Kaple sv. Jana Sarkandra společně s fontánou Pramen živé vody sv. Jana Sarkandra se ujme další známá floristka Jarmila Pejpalová.

Vstup do speciálně vyzdobených památek je zdarma.

Reklama

1. SOUKROMÉ JESLE BAMBÍNO

Katalog firem » Vzdělávání a školství

JESLE-BAMBÍNO jsou 1. soukromé jesle v Olomouci, kam jsou děti brány od 1 roku a mým hlavním heslem je... vytvořit pro děti prostředí takové, které jim bude připomínat domov a bezpečí a ma...