Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V Olomouci začne vysílat Radio Metropole. Cílí na mladší publikum a nabídne mix hudby a informací

Zprávy z regionu

16.4.2021

Autor: red

Ještě letos by měla v Olomouci začít vysílat nová rozhlasová stanice. Radio Metropole se zaměří především na mladší publikum a nabídne jim mix hudby a informací z města. Potřebnou FM licenci už stanice získala od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, držitelem licence jsou Pavel a David Foretníkovi, kteří v regionu stojí i za oblíbeným Radiem Haná.

Radio Metropole nabídne informace z města a hudbu především pro mladší publikum

Foto: Lenka Šimková

Radio Metropole bude vysílat v Olomouci na kmitočtu 92,0 FM z lokality Slavonín a zaměří se především na posluchače ve věku od 13 do 33 let s přirozenými přesahy. Převážně půjde tedy o stanici pro mladé lidi žijící ve městě i studenty, vznik programu podpořila i Univerzita Palackého v Olomouci. 

"Primárně nabídneme posluchačům informace z města, studentský život, přesah do nových médií a sociálních sítí. Chceme dát prostor nezávislé scéně, žánrům jako je chillout nebo regionálním umělcům," sdělil pro portál Digitální radio Marek Berger, programový ředitel mateřského Radia Haná. Radio Metropole tedy do regionu přinese formát, který zde zatím chybí. Vysílání bude rozděleno do tematických programových a hudebních bloků a obsah vysílání by měl být plně autorský. 

Reklama

ÚČETNÍ FIRMA KATEŘINA PADĚROVÁ

Katalog firem » Služby » Účetnictví

Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy, tvorba daňových přiznání, poradenství. Druhá adresa účetní firmy: Věrovany - Nenakonice 570