Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 2.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V Olomouci proběhnou slavnosti neúspěchů. Čtvrtá FuckUp Night představuje hosty

Zprávy z regionu

24.10.2019

Autor: roc

V Olomouci se opět koná oslava neúspěchů všeho druhu. Čtvrtá olomoucká FuckUp Night je tady. Na přehlídce neúspěchů se představí Jakub Rafael alias rapper MC Gey, Michaela Gregorová z projektu Nesnězeno, učitelka práv Kateřina Augustinová, ředitelka neziskovky Czechitas Lenka Franců, osobní trenér Tomáš Kulatý alias Kuli a podnikatel Tomáš Jízdný. FuckUp Night Olomouc vol. IV startuje v pátek 1. listopadu v 19:00 v Kině Metropol.

Z každého neúspěchu je třeba se poučit a ideálně se u toho ještě pobavit. Právě tyto aspekty FuckUp Night dokonale spojuje. Neúspěchy, selhání a průsery k životu patří a na FuckUp Night se právě tyto nezdary oslavují. Šest hostů bude během večera v krátkých vystoupeních přestavovat nezdary, které jim jejich profesní život přinesl.

„Těším se, že půjdu s kůží na trh a prozradím, že se i za pěkně rostoucím projektem skrývají nešťastné situace, které vše mohou a nemusejí obrátit vzhůru nohama,“ prozradila Michaela Gregorová, která je spolu s Jakubem Henni zakladatelkou zajímavého projektu Nesnězeno,

Foto: archiv pořadatele

Představení hostů FuckUp Night Olomouc vol. IV

Jakub Rafael aka MC Gey
Jakub Rafael je český rapper, který je na scéně známý pod pseudonymem MC Gey. Jeho texty se
vyznačují především vysokou mírou vulgarismů, černého humoru a nadávek na adresu tlustých
holek. Jeho album Rap-Life bylo nominováno na cenu Anděl v kategorii hip-hop. Jakubovo vystoupení v kině Metropol se však nebude točit pouze kolem rapu, působí totiž také jako ilustrátor a spisovatel.


Michaela Gregorová
Michaela Gregorová a Jakub Henni jsou zakladatelé zajímavého projektu Nesnězeno, což je
projekt, který eliminuje plýtvání kvalitním neprodaným jídlem. Nesnězeno dává restauracím
možnost doprodat přebytečné porce jídla před zavírací dobou nebo expirací za výrazně nižší cenu. „Těším se, že půjdu s kůží na trh a prozradím, že se i za pěkně rostoucím projektem skrývají nešťastné situace, které vše mohou a nemusejí obrátit vzhůru nohama,“ pověděla před akcí Míša.


Kateřina Augustinová
Kateřina Augustinová studuje na právnické fakultě na Univerzitě Palackého v Olomouci. Mimoškolu však pracuje v advokátní kanceláři a je členem týmu Erudium, ve kterém se snaží učit právo atraktivní formou například seniory nebo děti v dětských domovech. „Snažím se zkoumat, co je příčinou poměrně vysokého procenta zadlužených lidí mezi 18 a 25 lety a co se s tím dá dělat,“ popisuje svůj zájem Kateřina.


Lenka Franců
Lenka je provozní ředitelka neziskové organizace Czechitas. Ta inspiruje a vzdělává nové talenty,
ženy a děti v informačních technologiích. Před nástupem do Czechitas Lenka dva roky cestovala
po světě a poznávala odlišné kultury a různá pracovní prostředí. Nejen o tom bude její vystoupení na čtvrté olomoucké FuckUp Night.

 

Tomáš Kulatý alias Kuli
Postava vás šťastné neudělá, to je životní motto Kuliho, osobního trenéra, který si prošel frustrací a měl velké problémy s životosprávou. V té době byl podle svých slov poslední člověk na světě, který by měl někoho motivovat ke změně k lepšímu. O tom, jak se z frustrovaného mladíka stal osobní trenér, který spolupracuje s řadou profesionálních sportovců včetně fotbalistů SK Sigma Olomouc, bude povídat Tomáš Kulatý.


Tomáš Jízdný
Tomáš Jízdný začal podnikat už ve svých dvaceti letech. Založil a vlastnil čtyři školy, v pětadvaceti řídil firmu, která měla mnohamilionový obrat a stabilní zisk. Pak se to ale podělalo. Jak ho posunul rozchod s obchodním partnerem a zároveň kamarádem? To se dozvíte v pátek 1. listopadu v Kině Metropol v Olomouci.

Akce s názvem FuckUp Night se poprvé uskutečnila v Mexiku v roce 2013, od té doby se konají po celém světě. Čtvrtou olomouckou FuckUp Night bude v pátek 1. listopadu 2019 hostit Kino Metropol. Moderátorkou večera bude Dita Palaščáková. Lístky můžete koupit buď osobně v Kině Metropol, nebo na webu kinometropol.cz. Akci pořádá coworkingové centrum Vault42. Na minulých FukUp Nights se v Olomouci představil například šéfkuchař restaurace Entrée Přemek Forejt nebo jeden ze zakladatelů úspěšné hranolkárny Faency Fries René Müller. Přijďte si poslechnout, co nabídnou hosté čtvrtého pokračování oslav neúspěchu v Olomouci. Pořadatelem akce je coworkingové centrum Vault 42.