Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 4.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V OMEGA centru budou příští týden všechny sportovní aktivity ZDARMA. Akce je pro ty, co centrum déle jak 2 roky nebo vůbec nenavštívili

Advertorial

19.1.2022

Autor: PR článek

Nenavštívili jste olomoucké OMEGA centrum déle jak 2 roky nebo jste zatím vůbec neměli příležitost si zde některou z aktivit vyzkoušet? V týdnu od pondělí 24. do neděle 30. 1. budete mít příležitost si jednu vybranou sportovní aktivitu užít zcela ZDARMA.

Zdarma si můžete vyzkoušet tyto aktivity: tenis, badminton, squash, stolní tenis a dále také fitness, skupinové lekce a milon.

"V časech epidemie, která je dlouhá a náročná pro všechny, vnímáme čas strávený při provozování sportovních aktivit důležitý pro odreagování od starostí všedního dne," říká marketingový manažer OMEGA centra, Štěpán Havran a dodává: "Rozhodli jsme se proto lidem umožnit užít si chvíle radosti při sportování s blízkými nebo kamarády na našich tenisových, badmintonových a squashových kurtech. Stačí si aktivitu předem rezervovat na stránkách www.omegasport.cz nebo v naší aplikaci Moje OMEGA." Akce se vztahuje na jednu aktivitu v daném týdnu.

Pro kruhový trénink milon, který je veden na speciálních strojích pod dohledem trenéra, je třeba si domluvit přesný čas návštěvy na čísle 739 003 810. Do fitness centra můžou zájemci přijít kdykoliv v provozních hodinách, a to denně od 6:00 do 23:00. V prostorách fitness centra se budou pohybovat trenéři, na které se budou moci návštěvníci obrátit.

"V tomto týdnu také nabízíme možnost objednat si zdarma 30 minutovou konzultaci s naší výživovou poradkyní po předchozí objednávce na 734 704 936 nebo emailu diagnostika@omegasport.cz. Součástí konzultace je i analýza složení těla na speciálních vahách," uzavírá Štěpán Havran a zve do OMEGA centra sportu a zdraví.

O tom, jaké sportovní aktivity v OMEGA centru můžete navštívit, se dočtete tady →