Reklama

Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie (výročí: Květnové povstání českého lidu), venku je 14.3 °C

Ukliďme Česko! Blíží se celorepubliková dobrovolnická akce, do které se můžete zapojit i vy

Zprávy z regionu

31.3.2024

Autor: Lenka Šťastná

Než se jaro zcela probudí, přichází na řadu přípravy. A jednou z nich je pravidelná akce Ukliďme Česko, při které se dobrovolníci z celé republiky postarají o nánosy odpadků v přírodě. Hlavní termín úklidů připadl letos na sobotu 6. dubna, kdy budou desítky tisíc dobrovolníků opět uklízet v lesích, obcích a městech, podél komunikací, ale i v chráněných územích...

Ilustrační foto

Foto: Depositphotos.com

Akce Ukliďme Česko se koná pravidelně vždy na jaře a na podzim a do úklidových akcí se zapojují lidé z celé republiky. Cílem dobrovolnické akce je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. Pokud chcete odlehčit přírodě a udělat dobrý skutek, tak se stačí podívat do mapy úklidů a vybrat si ve svém okolí ten svůj, ke kterému se připojíte.

Pokud ve vašem okolí není nahlášený žádný hromadný úklid, ale přesto vám odpadky v přírodě nejsou lhostejné, tak si na procházku či výlet přibalte odpadkový pytel a posbírejte, co půjde. ;)

Zároveň si už nyní do svých diářů můžete poznačit podzimní termín úklidové akce, který připadá tentokrát na sobotu 21. září 2024.

Autor článkuLenka Šťastnástastna@olomouc.cz

Lenka Šťastná
Reklama

Obchodní centrum HANÁ

Katalog firem » Obchod » Obchodní centra

V obchodním centru HANÁ na vás čeká více než 50 obchodů a hypermarket Tesco. Výhodou centra je skvělá dostupnost a možnost rychlého nákupu díky dobrému rozložení centra. N...