Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tramtarie ruší některá představení. Nahradí je exkluzivní reprízy Lásky za koronu 2 s Janou Posníkovou

Kultura

5.11.2021

Autor: red

Divadlo Tramtarie muselo z důvodu nemoci v hereckém souboru změnit program na následující dny. Nevyhnulo se ani zrušení několika představení, další budou nahrazeny jiným titulem. Na jeviště divadla se tak vrátí Láska za koronu 2 v nové úpravě.

Foto: Jan Procházka

"Původně jsme plánovali do listopadového programu zařadit Lásku za koronu 2 jako exkluzivní reprízu, jedinečnou příležitost zhlédnout tuto satirickou komedii a trhák letošního léta. Teď jsme kvůli absenci některých herců nuceni rušit několik představení, a to je nám samozřejmě líto. Proto jsme se rozhodli, že ji nabídneme jako zajímavou alternativu," uvedla ředitelka divadla Petra Němečková. Alternativa je to o to zajímavější, když výzvu k hostování přijala Jana Posníková.

Jana Posníková je bývalá členka souboru Divadla Tramtarie a známá je ze starších inscenací (např. Anna Karenina či Kabaret nahatý Shakespeare).

Foto: Jan Procházka

Diváci Janu Posníkovou milují především pro její komediální talent a užasnou schopnost improvizace. O to teď v nově nazkoušené koroně nebude nouze. "Nová autorská úprava alternující herečce sedne jak se říká "přímo na tělo". Proto i když divák komedii během léta už viděl, doporučujeme ji navštívit znovu," dodává umělecký šéf souboru Vladislav Kracík.

Láska za korunu 2 je sice druhá v pořadí, ale na svoji o rok mladší sestru koronu jedničku nijak nenavazuje. Pokud tedy někdo jedničku neviděl, nemusí se obávat, že by mu unikly nějaké souvislosti. Stejně tak není vůbec překážkou, jestli jste už tento stále velmi aktuální kousek během léta navštívili. ;)

Změny programu:

  • neděle 7. 11. LÁSKA, SEX A INTERNETY – nahrazeno LÁSKA ZA KORONU 2
  • pondělí 8. 11. LÁSKA, SEX A INTERNETY – zrušeno bez náhrady
  • středa 10. 11. KABARET NAHATÝ SHAKESPEARE – nahrazeno LÁSKA ZA KORONU 2
  • čtvrtek 11. 11. HŘEBEN BRUCE WILLISE – zrušeno bez náhrady

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na náhradní představení, případně je lze vrátit. V tom případě prosím co nejdříve kontaktujte náš divácký servis na tel. 734 252 672 nebo info@divadlotramtarie.cz

Reklama

Cestovní kancelář FISCHER & NEV-DAMA

Katalog firem » Cestovní ruch » Cestovní kanceláře a agentury, ON-LINE prodej

CK FISCHER se specializuje zejména na letní a zimní letecké dovolené u moře, zájezdy do exotických zemí, poznávací zájezdy a eurovíkendy ve světových metropolích. CK NEV-DAMA jako jednič...