Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 9.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tramtarie pomáhá. Benefiční koncert podpoří paní, která bojuje s rakovinou i nemocí syna

Kultura

6.12.2017

Autor: roc jap

Divadlo Tramtarie se i tento rok přidá k těm, kteří vánoční svátky spojují s dobročinnými akcemi. Proto spouští dlouhodobý projekt Pomáhejme s Tramtarií. V rámci tohoto projektu budou členové divadla společně s diváky pomáhat těm, kteří pomoc potřebují. V úterý 18. Prosince se uskuteční v Tramtarii benefiční koncert, jehož výtěžek půjde ve prospěch Blanky Novákové a jejího postiženého syna Matýska.

Vstupenky na benefiční koncert v hodnotě 300 korun jsou k dostání na webu divadla nebo v Informačním centru v podloubí radnice. 
V divadle bude také až do konce roku k dispozici kasička, do které mohou diváci přispět. Výtěžek z kasičky půjde opět pro paní Blanku Novákovou.

Pomáhejme s Tramtarií. Tak se jmenuje projekt, který už loni vznikl v rámci oblíbeného olomouckého divadla. A pomáhat budou herci a celý tým i letos. Po loňském kalendáři, z jehož prodeje byl podpořen psí útulek v Neředíně, tentokrát Tramtarie spojila síly se spolkem Dobré místo pro život.  A bude se zpívat. Benefiční koncert se uskuteční 18. 12. v 19 hodin v Divadle Tramtarie. Na programu budou známé písně, které v originálních aranžích zazpívají herci a herečky souboru Tramtarie Jana Posníková, Barbora Šebestíková, Dominika Hrazdílková, Petra Konev Čiháková, Tereza Toth Čápová, Vít Pištěcký a další.

Součástí večera budou také divadelní výstupy a dvě čísla nového Tramtarijního hudebního tělesa: ženského Tramtavoicebandu. Jednotlivými vystoupeními bude provázet zkušený konferenciér Marek Zahradníček, o hudební složku se postarají všestranní muzikanti Tomáš Višinka a Rikki Beran.

Výtěžek z koupi lístků bude věnován Blance Novákové a jejímu synu Matýskovi. "Blanka Nováková je žena těžce zkoušená osudem, už dvakrát překonala rakovinu, nyní ale u ní tato zákeřná nemoc propukla potřetí. Paní Blanka je také dvojnásobnou matkou. Její mladší syn Matýsek hned po narození absolvoval náročnou operaci srdce, v jednom roce mu potom byla
diagnostikována epilepsie. Nyní je Matýskovi devět let, nechodí, nesedí ani nemluví a je plně závislý na cizí pomoci," představila smutný osud ředitelka divadla Petra Němečková. Celý příběh si můžete přečíst na webu divadla. „Do projektu Pomáhejme s Tramtarií se zapojili všichni členové Divadla Tramtarie bez nároku na honorář. Všichni byli odhodlaní se hned zapojit, někteří budou vidět na koncertě, jiní budou prodávat punč, další podpořili akci technicky. A všichni se bez rozmýšlení shodli, že budou vystupovat bez nároku na honorář a za to jsem moc ráda,“ řekla herečka Dominika Hrazdílková, autorka myšlenky benefičního koncertu.

roc jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941