Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tragická dopravní nehoda: u Bohuňovic srazilo auto chodkyni, ta zemřela

Krimi

3.3.2019

Autor: Red

V prostoru křižovatky silnice I/46 a silnice ve směru u Bohuňovic došlo v sobotu v nočních hodinách k vážné dopravní nehodě. Po srážce s autem zemřela žena.

Foto: HZS Olomouckého kraje

"Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetlo osobní vozidlo, jedoucí od Šternberka, s chodkyní. Ta při nehodě, bohužel, zemřela. Ke zranění řidiče nedošlo,"uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. 

Hasiči na místě provedli nutná bezpečnostní opatření, asistenci při činnosti posádce zdravotnické záchranné služby. "Proškolení příslušníci rovněž poskytnuli svědkům posttraumatickou intervenční péči. Po skončení dokumentace Policii ČR jednotky provedly úklid komunikace a přípravu pro opětovné uvedení do plynulého silničního provozu," doplnil mluvčí hasičů Zdeněk Hošák. 

Alkohol byl u řidiče vyloučen orientační dechovou zkouškou. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh, jsou v šetření.

Reklama

Náhradní autodíly

Katalog firem » Auto - moto » Autovrakoviště

Výkup a prodej veškerých nových a použitých dílů na vozy Škoda Felicia, Octavia I + II + III + IV, Fabia I + II + III, Superb I + II + III, Roomster, Kodiaq, Karoq, Yeti. Výkup havarovaných, o...