Reklama

Středa 17. dubna 2024, svátek má Rudolf, venku je 6.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tragédie u odbočky na Bohuňovice: řidič nedal přednost náklaďáku, tři lidé zemřeli

Krimi

16.7.2018 aktualizováno 16.7.2018 19:48

Autor: roc jap

Tragická nehoda se stala dnes odpoledne na hlavním tahu na Šternberk. U odbočky na Bohuňovice se srazilo osobní auto s nákladním. Tři lidé zemřeli, dvě další osoby skončily v nemocnici.

Při tragické nehodě zemřeli tři lidé.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Nehoda se stala přibližně o půl třetí odpoledne na hlavním tahu mezi Olomoucí a Šternberkem. "U odbočky na obec Bohuňovice se střel osobní automobil s nákladním. Řidič osobního vozu při odbočování nedal přednost protijedoucímu nákladnímu vozidlu. Okolnosti nehody, příčina, míra zavinění jsou předmětem dalšího šetření. V osobním automobilu cestovalo celkem pět osob, z toho tři osoby při střetu utrpěly zranění neslučitelná se životem a dvě osoby byly se zraněními transportovány do nemocnice. Během vyšetřování nehody a odklízení následků byl provoz na této komunikaci omezen, policejní hlídky provoz řídily kyvadlově," sdělila k tragickému případu mluvčí policie Marie Šafářová. 

"Hasiči na místě provedli vyproštění zaklíněných osob pomocí hydraulického nářadí, dále spolupracovali se záchranou službou při jejich ošetřování. Po zaměření nehody pomohli s naložením vraku na vozidlo odtahové služby a provedli uklid komunikace," řekl mluvčí hasičů Filip Hrdina.

Provoz byl na silnici plně obnoven až kolem osmnácté hodiny.