Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Telegraph získal prestižní ocenění Kancelář roku

Zprávy z regionu

18.6.2021

Autor: roc

Coworkingové centrum Telegraph Hub nedaleko olomouckého hlavního nádraží získalo prestižní ocenění Kancelář roku. Soutěž se zaměřuje na firmy, které investují do svých kancelářských prostor a aktivně se snaží, aby vytvořily svým zaměstnancům atraktivní, funkční a příjemné prostředí pro jejich práci. Zúčastnilo se přes 100 projektů, které byly hodnoceny v deseti kategoriích. Telegraph Hub obdržel Cenu poroty, která je napříč kategoriemi udělována za přínos pro architekturu a design.

Telegraph Hub je součástí multifunkčního centra Telegraph, jehož stavba je inspirována industriálním stylem první republiky minulého století. Budova z roku 1908 prošla kompletní rekonstrukcí, za níž stojí tým architektonického studia Ječmen Lukáše Blažka.

„Jsem nadšený a moc vděčný porotě. Jsem rád, že je oceněna kancelář, která je součástí víceúčelové budovy. Je hodnoceno dobré pracovní prostředí. Mix funkcí špičkové galerie - coworku - kavárny s kinem - ateliér hostujícího umělce a nahoře lounge se střešní zahradou. Jsem rád, že jsme dostali velkorysé zadání a volnou ruku od osvíceného investora Roberta Runtáka. Je skvělé, že takové projekty vznikají v regionu, mimo centrum města a za soukromé peníze. Probouzet spící domy nás v Ječmen studiu baví,” říká Lukáš Blažek.

Coworkingové centrum Telegraph Hub na ploše 350 čtverečních metrů nabízí několik typů prostorů a členství a je tak přístupné nejen firmám, ale také jednotlivcům. V designovém prostředí jsou k pronájmu jak celé kanceláře, tak jednotlivá pracovní místa v open-space prostoru. Coworkingový typ pronájmu se v posledních letech těší velkému zájmu zejména díky flexibilitě pronájmu a možnosti navazování nových pracovních vztahů.

Olomoucký Telegraph na Jungmannově ulici spojuje galerii současného umění, coworkingové centrum, umělecký loft, kavárnu a prostory pro pořádání kulturních akcí. V provozu je od roku 2019.

roc

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip