Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tarja Turunen opět zamíří do Olomouce. Vstupenky na vánoční koncert jsou již v prodeji

Kultura

11.11.2022

Autor: red

V sobotu 17. prosince proběhne v kostele Panny Marie Sněžné vánoční koncert "Christmas Peace" rockové a operní zpěvačky Tarji Turunen. Do vánoční Olomouce jezdí tahle neuvěřitelně talentovaná dáma od roku 2015 a její koncerty jsou vždy vyprodané. Proto s koupí lístků neotálejte…

Tarja Turunen

"Vánoční koncert Christmas Peace je nádherný, originální a dokáže všechny duchovně spojit a rozeznít srdce. Je plný nové energie, naděje a klidu zároveň. Loni zpěvačka Tarja Turunen slavnostně umístila figurku arcibiskupa Antonína Cyrila Stojana do největšího mechanického betlému v ČR, který je právě v Olomouci. A velmi se těší na zahájení Roku Antonína Cyrila Stojana, kde zazní adventní písně evropských autorů," uvedl za organizátory Josef Kořenek. Koncert totiž zahájí nadcházející oslavy 100. výročí smrti olomouckého arcibiskupa Antonína Cyrila Stojana, který patří k nejvýznamnějším osobnostem minulého století.

Vstupenky jsou již v prodeji

Nenechte si nejkrásnější vánoční koncert u nás ujít. Vstupenky jsou v prodeji na stránkách Mastersofrock.cz a v síti Ticketportal. Cena vstupenky je od 890 Kč.

Tarja Turunen

Tarja Turunen pochází z finského města Kitee a zpěvu se věnuje od raného dětství. Vystudovala klasický zpěv, kterému se svým způsobem věnuje dodnes. S kapelou Nigthwish vydala v roce 1997 album kombinující rock a klasickou hudbu. Od roku 2005, kdy opustila Nightwish, se úspěšně věnuje sólovému zpěvu. Vydala několik alb, která mají úspěch napříč kontinenty.

Reklama

SUNETO - WELLNESS STUDIO

Katalog firem » Služby » Kosmetické a vizážistické salony

- kompletní kosmetické ošetření - ošetření čokoládou - ošetření pleti kolagenem, kyselinou hyaluronovou - vyžehlení vrásek žehličkou - permanentní prodloužení a zhuštění řa...