Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 8.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Talkshow 7 pádů Honzy Dědka už dnes v Divadle na Šantovce! Hosty budou Tomáš Klus a Jan Čenský

Kultura

26.11.2021

Autor: red

Už dnes od 19 hodin bude mít v Divadle na Šantovce premiéru populární talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Pořad, který znáte i z televizních obrazovek, si svou popularitu u diváku získal tím, že si na pódium zve jako své hosty zajímavé osobnosti ze světa filmu, divadla apod. Nyní má olomoucké publikum jedinečnou příležitost se účastnit pořadu přímo v sále. Pozvání do talkshow přijaly skutečně významné osobnosti. Návštěvníci divadla se mohou těšit na zpěváka Tomáše Kluse a herce Jana Čenského.

Honza Dědek

Foto: Lenka Hatašová

Pořad pocházející z pražské Malostranské besedy vznikl v roce 2011. Za dobu jeho existence se v něm představilo více než 500 hvězdných hostů – za všechny jmenujme např. Jarka Nohavicu, Jiřího Lábuse, Ondřeje Sokola, Lucii Bílou, skupinu Kabát atd. Rozhovory se staly fenoménem také na YouTube, kde je k dnešnímu dni zhlédlo na 37 miliónů lidí a přes 70 000 diváků pořad pravidelně odebírá.

Prvním hostem, který na jevišti v Divadle na Šantovce usedne do křesla bude Tomáš Klus. Ten je veřejnosti dobře známý hlavně jako zpěvák, písničkář a hudebník. Stále častěji se také prosazuje také jako herec (např. pohádka Jana Svěráka Tři bratři). Tento talentovaný umělec nebude v talk show pouze vyprávět historky, ale také publiku zahraje své známé písničky. Určitě povinnost pro všechny jeho fanoušky!

Dalším hostem, na kterého se můžete v rámci večerního programu těšit, je herec Jan Čenský. Významný český umělec, který se proslavil jako charismatický princ z pohádek či jako lékař ze seriálu Ordinaci v růžové zahradě. O dobrou společnost a zábavu nebude v žádném případě nouze.

Na talk show 7 pádů Honzy Dědka se můžete těšit dnes v 19:00 v Divadle na Šantovce. Vstupenky můžete zakoupit tady →