Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Světové módní značky za nízkou cenu? V Šantovce se chystá charitativní bazárek, jehož výtěžek půjde na dobrou věc

Zprávy z regionu

17.8.2022

Autor: red

Elisabetta Franchi, Karl Lagerfeld, Hugo Boss, Kenzo, Sportalm a mnoho dalších slavných značek můžete tento týden nakoupit za výhodné ceny v Galerii Šantovka v rámci charitativního bazárku. Vybírat můžete nejen z nabídky letních kousků, ale také z podzimní a zimní kolekce. Výtěžek z prodeje poputuje do Dětského centra Ostrůvek.

"Na akci lze zakoupit exkluzivní značky za špičkové ceny. S výběrem zákazníkům poradí náš zkušený personál, který bude po celou dobu k dispozici ke konzultaci," říká Jana Piechulová z pořádající Agentury PFB Promo & Event Agency.

Výtěžek z bazárku bude předán prostřednictvím Nadace rodiny Morávkových na koupi speciální dětské postýlky a zdravotnických pomůcek pro děti se specifickými potřebami. "Cílem akce je společně si pomáhat a usnadnit dětem v Ostrůvku každodenní život," uvedla Piechulová.

Charitativní bazárek se bude konat ve dnech od pátku 19. 8. do neděle 21. 8., a to vždy od 9:00 do 21:00 hodin v prostorách Galerie Šantovka, v 1. patře vedle prodejny PFB Concept Store.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip