Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Studenti a senioři společně. Malování podchodu bude pokračovat

Zprávy z regionu

20.10.2017

Autor: roc

Podchod pod ulicí Foerstrovou již začíná zářit barvami a nyní následuje jeho pokračování! V pondělí se v poledne na místě sejdou studenti gymnázia Čajkovského a senioři a budou pokračovat ve zkrášlování podchodu.

Foto: archiv RPSC

„Zahájení malování podchodu, které se konalo 5. října, se nám velmi vydařilo. Účastníci si akci náramně užili a teď se těší na její pokračování. Pevně věřím, že se následujícího malování zúčastní i další senioři, protože příležitost pomalovat veřejný podchod se neobjevuje příliš často,“ řekl Roman Štěpánek, jeden z pořadatelů akce.
Akce „Malujeme podchody“ se pořádá v rámci projektu Daruj chvilku, jež je zaměřen především na seniory a propojení generací. Proto se této události účastní zejména senioři a studenti. Zúčastnění si u malování popovídají, sdělují si zážitky...
“Chtěli bychom na pokračování malování podchodu srdečně pozvat všechny seniory, kteří chtějí zažít netradiční a pěkný zážitek. Tak tuto šanci nepropásněte a pojďte přispět svým uměním,” vyzval Štěpánek. Zájemci se nemusí nikde hlásit, stačí, když v pondělí dorazí na místo.

roc

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941