Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 27.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Stolní tenisté poměří své síly v Tovačově  na tradičním turnaji

Sport

17.12.2009

Autor: Jaroslav Pazdera

V tovačovské sportovní hale se tuto sobotu uskuteční dva tradiční populární turnaje ve stolním tenisu, které jsou nostalgickou vzpomínkou na dlouholeté úspěšné členy tovačovského oddílu. O zajímavé ceny svedou boj jednotlivci i dvojice.

Dvanáctého ročníku Memoriálu Tomáše Hanečky, který bude bitvou dvoučlenných družstev, a osmého ročníku Memoriálu Františka Přecechtěla, v němž se utkají jednotlivci, se mohou zúčastnit hráči 1., 2., 3. a 4. třídy, divize a pozvaní. Ve dvojici může s účastníkem divize nastoupit maximálně hráč kraje II. třídy. Oceněni budou vždy první tři v daných turnajích. Přihlásit se je možné ještě před zahájením turnaje do 8:15 hodin, kdy bude uzavřen zápis startujících. Startovné činí 200 korun za družstvo, včetně soutěže jednotlivců. Další informace je možno získat na oficiální webové prezentaci tovačovského oddílu či u Pavla Polčáka na telefonním čísle 739 587 604.
Minulý ročník turnaje dvojic vyhrála přerovská dvojice Milan Šoc, Martin Krudenc a v jednotlivcích triumfoval Igor Coufal ze Sokolu Šternberk, který ve finále po nervy drásajícím boji udolal chropyňského Filipa Krále.

Jaroslav Pazdera

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské boty na výlety z pravé kůže.

Udělejte si radost a pořiďte si nové boty na vycházky do přírody.

Podívejte se na kvalitní pánské a dámské boty co jinde nekoupíte.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc

www.obuvhulman.cz