Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 10.3 °C

Společnost Ares CZ: pod novým vizuálem stále nabízíme špičkové reklamní služby

Zprávy z regionu

24.6.2019

PR článek

Reklamní společnost Ares CZ funguje v Olomouci už od roku 1995. Za tu dobu pomohla ke zviditelnění tisícům klientů. Jejich reklamní plochy najdete po celém městě. Od nového roku společnost inovovala svůj vizuál. Do loga se dostaly symboly billboardu a city lightu - tedy nejčastěji využívaných typů outdoorové inzerce. I pod novým logem firma nabízí špičkové služby.

Změna loga je pro každou firmu velmi vážným krokem. A odhodlat se k ní chce určitě odvahu. "Ares CZ měl původní logo už dvacet tři let bez jakýchkoliv změn. Za tu dobu již několikrát proběhly úvahy nad úpravou starého loga nebo barevností. Jak doba narůstala, ztrácela se odvaha do loga zasáhnout. Chyběl nám nápad, invence, jak změnu provést, kam se chceme posunout. Za uplynulé roky se tempo života i práce zrychlilo. Cítili jsme, že musíme i my za venkovní reklamu ukázat, že umíme změnit navyklé postupy a chceme jít dopředu. Cílem bylo naše logo dynamizovat, modernizovat, přidat na barevnosti a také vzbudit kladné emoce, zájem," vysvětluje jednatelka společnosti Věra Chytrá.

Ares CZ. Kreativní tým nabízející špičkové služby v oblasti reklamy.

Foto: Jan Procházka

Logo přitom paradoxně nepochází z dílny Ares CZ. "Potřebovali jsme nestranný pohled zvenčí firmy a netradiční přístup. Proto jsme se s důvěrou a velkým očekáváním obrátili na specializovanou firmu, se kterou již několik let spolupracujeme," prozradila Věra Chytrá. "Probrali jsme společně naše záměry, naši filozofii a hlavně jsme se dohodli, že se chceme definitivně odříznout od starého loga. Toužili jsme po zcela novém logu, po změně, která má symbolizovat dynamiku, evokovat venkovní reklamní plochy, barevnost současného života, podpořit kladné vnímání naší firmy," doplňuje Chytrá.

S vizuální tváří firmy jsou všichni spokojeni a přiznávají, že jim změna dala i novou chuť do práce. "Nový vizuál splnil naše očekávání. Ares CZ bude dál poskytovat kvalitní služby s novým přístupem, novou dynamikou, vyšší přidanou hodnotou a s pozitivním ohlasem," uzavírá jednatel společnosti Radoslav Chytrý.

ARES CZ

web: www.arescz.cz
facebook: AresCZ
telefon: 585 433 555
adresa: Karafiátová 45, Olomouc