Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 11.1 °C

Společnost Ares CZ: specialisté v oboru venkovní reklamy

Zprávy z regionu

8.7.2019

PR článek

Venkovní reklamě jen tak neuniknete. Firma Ares CZ vlastní rozsáhlou síť nejrůznějších reklamních ploch v Olomouci a okolí a umí svým klientům nabídnout opravdu efektivní outdoorovou kampaň.

 "Venkovní reklama má velkou řadu výhod - dá se s ní dobře pracovat, protože ji lze velmi vhodně lokalizovat, dá se umístit tam, kde ji lidé přesně chtějí mít, dá se výborně načasovat a není možné ji vypnout. Noviny si musíte koupit, rádio musíte pustit... Venkovní reklamě se ale nevyhnete, ta tam prostě je," říká s úsměvem jednatel společnosti Radoslav Chytrý, který firmu řídí společně s manželkou Věrou.

Foto: Jan Procházka

Firma Ares CZ za dobu své existence vytvořila v Olomouckém kraji a především v samotné Olomouci síť reklamních ploch, která momentálně zahrnuje přes dvě stě billboardů, citylightů, cityboardů a scrollů.

Foto: Jan Procházka

Firma Ares CZ za dobu své existence vytvořila v Olomouckém kraji a především v samotné Olomouci síť reklamních ploch, která momentálně zahrnuje přes dvě stě billboardů, citylightů, cityboardů a scrollů. "K reklamě využíváme rovněž reklamu na štítech, bigboardy, reklamu na mostních konstrukcích. Nejvíce reklamních ploch je na výběr pochopitelně v Olomouci, kde máme nejhustší pokrytí. Každý zákazník si tak může vybrat plochu v různých částech města podle svých potřeb a například se zaměřením na blízkost obchodů, nádraží, sportovních center, škol," nastínil Radoslav Chytrý a dodal, že firma spolupracuje i se serverem mojeBillboardy.cz, který zajišťuje reklamní plochy po celé republice a na Slovensku. Ne náhodou. Jednatelem je syn manželů Chytrých Martin. Jablko nepadlo daleko od stromu.

Vyhněte se TYPICKÝM CHYBÁM v reklamních kampaních. Inspirujte se u firem, jejichž byznys nakoply vpřed právě billboardy. Naučte se ÚSPĚŠNĚ VYUŽÍVAT VENKOVNÍ REKLAMU.

Billboardy nejsou raketová věda. Stačí selský rozum a pár odborných rad. Otevřete dveře a vstupte. Nemá smysl dál čekat. Stáhněte si zdarma ebook "Billboardy prakticky". Jeho autorem je Martin Chytrý.

ARES CZ

web: www.arescz.cz
facebook: AresCZ
telefon: 585 433 555
adresa: Karafiátová 45, Olomouc