Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 10.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sociální podnik Přirozenou cestou je kvůli krizi v potížích, pomoci mu může veřejná sbírka

Zprávy z regionu

18.5.2020

Autor: jap

Sociální podnik Přirozenou cestou, který provozuje dvě prodejny s bylinkami, čajem a dalším sortimentem na Dolním náměstí, se vinou krize ocitl ve finančních potížích. Osmdesát procent zaměstnanců přitom tvoří lidé s handicapem, kteří by jinak na trhu práce hledali uplatnění těžko. Obchůdek proto spouští veřejnou sbírku, která by mu v nelehké době mohla pomoci.

"Sbírku pořádáme pro zvládnutí současné složité situace, která dopadla i na naši sociální firmu. Většina našich zaměstnanců je nějak znevýhodněna a sociální rozměr našeho snažení je pro nás velmi významný. Chceme zachovat naše aktivity a nechceme omezovat úvazky znevýhodněných osob nebo jiných zaměstnanců, kteří poskytují pracovní podporu a jsou neodmyslitelnou součástí našeho týmu. Proto jsme se  rozhodli vyhlásit veřejnou sbírku s názvem Dáme to - děkujeme," prozradil Stanislav Hyrák, duchovní otec celého projektu. Sbírka poběží až do poloviny srpna.

Přispět můžete jakoukoli částkou na účet 2938118500/5500 nebo do kasiček na prodejnách na Dolním náměstí 8.

jap

Reklama

P-centrum, spolek

Katalog firem » Zdravotnictví » Poradny a psychologické služby

P-centrum, spolek je organizace, která poskytuje služby z oblasti prevence, péče o rodiny s dětmi, poradenství, léčby a doléčování závislostí. Nabízíme tyto služby: • Doléčovací c...