Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 7.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Slowpitch liga jde do velkého finále

Sport

22.9.2020

Autor: rah

Tento pátek proběhne poslední kolo Olomoucké slowpitch ligy na baseballovém stadionu na Lazcích. Slowpitch je hra, která vychází z baseballu a softballu a hraje se po celém světě včetně několika českých měst.

Foto: Depositphotos.com

Podstatný rozdíl od baseballu spočívám v tom, že nadhazovač musí hodit míč pomalu a obloukem, což umožní pálkaři snadněji odpálit. Míč je proto neustále ve hře a hra se stává velmi atraktivní nejen pro hráče, ale i pro diváky. V Olomoucké lize jsou týmy složeny z bývalých ligových hráčů, kteří hráli baseball za Skokany, ale i z nadšenců, kteří baseball předtím nikdy nehráli. Liga v Olomouci probíhá pátým rokem, letos ji těsně kolo před koncem vede tým Casablanca následovaný týmem Skokánci.

"Je to krásný sport a jsem rád, že mi v týmu dali šanci. Hrával jsem za Skokany v kadetech, když mi bylo dvanáct let a jsem rád, že si zase můžu zahrát," říká člen týmu Casablanca a ředitel Volejbalového klubu Univerzity Palackého v Olomouci Radan Holásek.

Pokud chcete vidět velké rozhodující finále tohoto krásného sportu přijďte v pátek 25. září v 17 hodin na hřiště Baseball Olomouc vedle dostihové dráhy na Lazcích. Pod tribunou je k dispozici občerstvení a houpačky pro děti.

rah

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip