Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Slovanské gymnázium se zapojilo do benefice. Na zvířecí psychoterapeuty můžete přispět i vy

Zprávy z regionu

8.3.2021

Autor: red

Studenti a učitelé česko-francouzské sekce Slovanského gymnázia Olomouc společně s neziskovou organizací Chermon vytvořili hudební klip na podporu zdravotníků Fakultní nemocnice Olomouc, kteří jsou v první linii péče o (nejen) covidové pacienty. Na tento originální hudební klip, jenž glosuje aktuální situaci, je zároveň navázána dobročinná sbírka umožňující FNOL pozvat do svých prostor terapeuty ze spolku Aura Canis se psy a kočkami. Ti navštíví různá oddělení, aby přinesli povzbuzení a úlevu od únavy, strachu a skleslosti.

Na originální hudební klip je navázána dobročinná sbírka

"Slovanské gymnázium již více než 150 let nejen vzdělává, ale i vychovává. Jedním z cílů školy je naučit mladou generaci vnímat okolní svět a správně na něj reagovat. Tento projekt je důkazem, že našim studentům záleží na této zemi, možná víc, než našim čelním představitelům, a jsou tak nadějí, že jednou opravdu bude lépe. Ne díky volebním heslům, ale díky každému z nich. A za to jim náleží velká pochvala a poděkování," přibližuje benefici ředitel Slovanského gymnázia Olomouc Radim Slouka.

Do dobročinné sbírky #ÚsměvZdravotníkům aneb zvířecí psychoterapeuti do nemocnice je možné se zapojit do 4. května 2021. Celý výtěžek následně olomoucká Fakultní nemocnice využije na canisterapeutické služby zdravotníkům a pacientům. Po dohodě s Fakultní nemocnicí Olomouc byla sbírka otevřena na platformě donio.cz, která umožňuje transparentně získat peníze na dobročinné účely. Obdarovanému bude předáno 100 % získaných prostředků.

Podrobné informace o sbírce i zvířecí psychoterapii se dočtete tady →

Reklama

COBRA RESTAURANT

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Stylová restaurace v Olomouci. Rock and roll, krásné ženy a silné motory, nasajte atmosféru Amerického stylu. Nechte si načepovat pivo z pravého Amerického osmi-válce. Přijďte se pobavit do p...