Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 27.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Slavnost vína vypukne už v pátek. Nabídne výběr těch nejlepších vín a bohatý kulturní program

Zprávy z regionu

20.11.2023

Autor: red

V pátek 24. listopadu proběhne již 8. ročník jedinečné akce, která je vrcholem moravského podzimu. Slavnost vína v Olomouci se koná tradičně v NH Collection Olomouc Congress hotelu. Přijďte si užít skvělý večer a ohodnoťte nabídku více než 150 druhů vín od jednadvaceti vinařů. Chybět nebude ani bohatý kulturní program.

Hlavním hudebním hostem bude kapela Legendy se vrací. Veselou kapelou večera budou Kanci paní nadlesní.

"Představíme vám vína z Moravy a ze zahraničí. Máme připravený pro všechny chutný raut a prezentaci regionálních produktů. A pobaví vás parádní kulturní program," láká na Slavnost vína za pořádající agenturu Forsberg Marek berger. Gastronomické lahůdky na slavnosti připraví šéfkuchař Miroslav Fojtík a jeho tým.

Jako hlavního hudebního hosta si užijete kapelu Legendy se vrací, uslyšíte hity světové a české scény 60. až 90. let. Z pódia za vámi přiletí songy od kapel AC/DC, PINK FLOYD, Queen, Eagles a dalších. Kapelou, která vás provede večerem, budou veselí Kanci paní nadlesní. Celý program propojí výřeční moderátoři Soňa Šuláková a Václav Kopta, který si s sebou přinese i historky o životě a o víně.

Slavnost vína 2023 v Olomouci má pro vás přichystaný i okouzlující doprovodný program. Pro všechny návštěvníky tu bude připravený fotokoutek, chill zóna s DJ Radia Metropole, afterparty s DJ Radia Haná, lidový harmonikář, přehlídka podzimní módy a soutěž o ceny. Součástí oblíbeného večera je už tradičně anketa o nejoblíbenější vinařství.

Vstupenky lze zakoupit online na SMSticket, a pozor, mizí rychle. ;)