Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Slavnost vína se blíží. O nezapomenutelný večer se postará Monika Bagárová, Jan Smetana a Inflagranti

Zprávy z regionu

4.11.2022

Autor: red

Chystaný 7. ročník společenské události moravského podzimu se ponese opět v duchu kvalitního vína, jídla a dobré zábavy. Hotel NH Collection Olomouc Congress spolu s Radiem Haná vás srdečně uvítají již 18. listopadu v prostorách hotelu. O atmosféru nezapomenutelného večera se postará smyčcové trio Inflagranti, zpěvačka Monika Bagárová a moderátor Jan Smetana.

Monika Bagárová, Inflagranti a Jan Smetana... o zábavu jistě nebude nouze. ;)

"Těšit se můžete na moravská i špičková vína z Itálie, Portugalska, Slovenska a jižní Ameriky doplněna o gastronomické lahůdky šéfkuchaře Miroslava Fojtíka a jeho týmu. Nechte se překvapit," láká s úsměvem Tomáš Rousek, ředitel hotelu NH Collection Olomouc Congress.

Svou energii, spolu s elektrickými smyčcovými nástroji ve spojení s klasickou i moderní hudbou, vnese do sálu trio Inflagranti. Svůj hlas přidá finalistka Česko Slovenské SuperStar Monika Bagárová a o nevšední hudební zážitky je postaráno. Celým večerem vás provede moderátor České televize, Jan Smetana.

"A to není zdaleka vše. K tanci a poslechu zahraje profesionální moravská kapela Kanci Paní Nadlesní, v restauraci Sal de Mar zazní hity od DJ Radia Haná a připraven je pro vás i zážitkový fotokoutek s rekvizitami, těšíme se na vás," dodává Marek Berger, ředitel spolupořádající eventové agentury Forsberg. Akce se koná také za finanční podpory Olomouckého kraje.

Vstupenky na akci jsou dostupné formou partnerství i volného prodeje. Více se dozvíte na webu slavnostvina.cz, pro informaci ohledně volných vstupenek prosím pište na e-mail l.nemeckova@nh-hotels.com. Těšíme se na vás!