Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 4.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigmu čekají Teplice, potvrdí výhru z venku?

Sport

16.4.2021

Autor: Petr Pelíšek

Zase budou favorit. Fotbalisté SK Sigma Olomouc vyhráli v Příbrami minulou sobotu a teď je čekají doma Teplice. Ty jsou v tabulce dole, takže pro hanácký výběr neexistuje nic jiného, než další povinný tříbodový zisk.

Ovšem nic lehkého to nebude, i když Sigmě se proti Teplicím v posledních sezonách daří a Teplicím se naopak v právě probíhající sezoně nedaří skoro vůbec. Trénuje je totiž Radim Kučera, ikona olomouckého fotbalu, legendární kapitán SK Sigma. A ten má tým z Hané dokonale přečtený. Svěřenci trenéra Radoslav Látala tak musejí být ve střehu. „Jsem přesvědčený, že výhra nad Příbramí mužstvu hodně pomohla hlavně po psychické stránce. S tímto soupeřem jsme vždy zápolili. V minulém zápase na Andrově stadionu Příbram bránila, vstřelila branku z jednoho brejku, my jsme bušili do její obrany, ale zvítězit se nám nepodařilo. Proto nás těší, že jsme to tentokrát zvládli,“ řekl asistent trenéra Jiří Neček.

Na výhru z Příbrami se bude Sigma snažit navázat v sobotu proti Teplicím. Svěřenci trenéra Radima Kučery neoplývají v posledních týdnech zrovna oslnivou formou, v soutěži není horší defenzivy. „Každý zápas je jiný. Teplice se dostaly pod tlak, jejich bodový odstup na sestup se ztenčil. V takových momentech se začíná přemýšlet jinak, hlava pracuje jinak. Předpokládáme, že se bude hrát bojovné utkání. Nicméně nám pomůže kvalitně připravená hrací plocha, za to musím poděkovat klukům z technického úseku. Díky tomu můžeme hrát svou hru,“ poznamenal Neček.

Zdravotní stav do utkání nepustí Tomáše Zahradníčka, Martina Hálu, Kryštofa Daňka, Lukáše Greššáka, Michala Vepřka a Martina Nešpora.

Utkání SK Sigma Olomouc – FK Teplice se hraje v sobotu 17. dubna od 16.00.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Ondřej Ginzel, na pomezí mu budou asistovat Dan Vodrážka a Jaroslav Poživil.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Mandous – Látal, Beneš, Poulolo, Zmrzlý - Sladký, Houska, Breite, González  – Chytil, Zifčák. Trenér Radoslav Látal.
FK Teplice: Čtvrtečka – Hyčka, Gabriel, Knapík, Droehnle – Kodad, Kučera, Trubač, Moulis  – Mareš, Řezníček. Trenér Radim Kučera.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Konzervatoř Evangelické akademie

Katalog firem » Kultura a umění » Umělecké školy

Konzervatoř Evangelické akademie byla založena v roce 1990. Myšlenka vedoucí k založení konzervatoře, která by navázala na přerušenou kontinuitu církevního hudebního školství a vzdělá...