Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 2.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigmu čeká další silný, jede do Jablonce

Sport

1.5.2021

Autor: Petr Pelíšek

Zápas 30. kola FORTUNA:LIGY odehrají fotbalisté SK Sigma Olomouc v Jablonci. Po středečním domácím poháru se Slavii a následující domácím duelem proti stejnému soupeři tak Hanáky čeká další velmi silný soupeř. Jablonec má formu a je na druhém místě tabulky. Hraje se v neděli od 15 hodin.

Jablonečtí bodovali v deseti zápasech v řadě. „Vypadají výborně, mají formu. Petr Rada odvádí dlouhodobě výbornou práci, umí mužstvo zvednout po herní i psychické stránce. Mají dobře sestavený tým, tato sezóna jim doopravdy sedla,“ řekl asistent trenéra SK Sigma Olomouc Jiří Neček pro klubový web.

Trenér Radoslav Látal po středečním vyřazení z poháru prohlásil, že by rád dal více herního prostoru hráčům širšího kádru. „Hodně se o tom bavíme. Jsme rádi, že některé mladé kluky jsme už zapracovali, protože je vidět, že v nich je potenciál. Pokud by se nám podařilo zapojit i další kluky, pro Sigmu by to bylo jenom dobře. Věřím, že když jim příležitost dáme, Sigmě to jednou vrátí,“ řekl Neček a dodal: „Pravidelně mluvíme s trenérem béčka i trenéry mládeže. Doporučují nám hráče, které potom v průběhu sezóny nabíráme do tréninku. Někteří kluci vypadají výborně. Dobře se jeví Jan Fiala nebo Matěj Hadaš, ale nerad bych na někoho zapomněl, líbí se nám více hráčů. Jsou to hráči, kteří by se brzy mohli uplatnit.“

Trenérovi Látalovi nebude kvůli čtyřem žlutým kartám k dispozici Ondřej Zmrzlý. Nenastoupí ani Jakub Yunis a Lukáš Greššák, kteří jsou mimo hru kvůli zraněním, vzhledem k lehčímu zranění bude chybět také brankář Matúš Macík, záložník Tomáš Zahradníček je stále v rekonvalescenci.

Utkání FK Jablonec - SK Sigma Olomouc se hraje v neděli 2. května od 15.00.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Pavel Julínek, na pomezí mu budou asistovat Ivo Nádvorník a Matěj Vlček

Jak nastoupí:
FK Jablonec: Hanuš – Štěpánek, Kubista, Zelený, Krob – Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Jovovič – Schranz, Doležal. Trenér Petr Rada.
SK Sigma Olomouc: Mandous – Látal, Hubník, Poulolo, Vepřek - Sladký, Houska, Breite, Daněk, González  – Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Olomouc

Katalog firem » Vzdělávání a školství » Střední školy

Škola působí ve vzdělávání zdravotnických pracovníků od roku 1948, poskytuje úplné střední a vyšší odborné vzdělání a patří dnes k největším zdravotnickým školám v České rep...