Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 4.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma vyrazí do Příbrami, kde se jí moc nedaří

Sport

9.4.2021

Autor: Petr Pelíšek

Jeden z nejméně oblíbených soupeřů čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc ve 26. kole FORTUNA:LIGY. V sobotu hrají v Příbrami, kde jim to už tradičně moc nejde. A chtějí neradostnou bilanci změnit.

Sigma v Příbrami naposledy vyhrála v roce 2013. V posledních čtyřech sezonách tam Hanáci ani nedali gól. A dávat branky, to je navíc přesně věc, která jim zatím chybí letos na jaře. Jejich sobotní soupeř je poslední v tabulce, nevyhrál čtrnáct zápasů. „Přesně tohle jsem včera klukům říkal. Jedeme do Příbrami, která delší čas nevyhrála. Svádí to k podcenění, ale to si nemůžeme dovolit, zvláště když se nám proti Příbrami nedaří. Se Sigmou jsem Příbram ještě neporazil. Čeká nás neoblíbený soupeř a bude jen na nás, jak se s tím vypořádáme,“ řekl trenér Radoslav Látal pro klubový web.

Příbram v zoufalém boji o udržení vyměnila trenéra, Pavla Horvátha nahradil Jozef Valachovič. „Podívali jsme se na její poslední dva zápasy pod novým trenérem. Každý trenér přijde se svými myšlenkami, nějaké herní změny tam jsou. V Mladé Boleslavi, kde Příbram remizovala, odehrála kvalitní utkání. Boleslav sice měla šance a mohla zápas rozhodnout, ale hráči Příbrami poctivě pracovali, a nakonec si odvezli bod,“ podotkl Látal.

V sobotu budou v sestavě SK Sigma chybět zraněná Lukáš Greššák, a také nemocní Tomáš Zahradníček, Jakub Trefil a Kryštof Daněk. Michal Vepřek se po zranění vrátil do tréninkového procesu, stejně tak i Martin Nešpor. A po karetním trestu už zase může hrát David Houska.

Tomu stále nebude k dispozici zraněný Lukáš Greššák a nemocní Tomáš Zahradníček, Jakub Trefil a Kryštof Daněk. Michal Vepřek se po zranění achillovky zapojil do tréninku. Zpět v tréninku je po zranění kotníku také Martin Nešpor. Po odpykaném trestu za 4 žluté karty se do hry vrací David Houska.

Utkání 1.FK Příbram - SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 10. dubna od 14.00.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Zbyněk Proske, na pomezí mu budou asistovat Radek Kotík a Lukáš Matoušek

Jak nastoupí:
Příbram: Šiman – Nový, Kvída, Mezera, Antwi – Tregler, Rezek – Pilík, Zorvan, Lalkovič – Lubega. Trenér Jozef Valachovič.
SK Sigma Olomouc: Mandous - Sladký, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Zahradníček, Houska, Breite, Daněk, Hála - Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Galerie Moritz

Katalog firem » Obchod » Supermarkety, hypermarkety, obchodní domy a centra

Nákupy, služby i chvíle relaxace najdete v Galerii Moritz, která se nachází v historickém centru Olomouce. Díky pestré nabídce obchodů si přijdou na své všichni, kteří rádi nakupují. Z H...