Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 28.9 °C

Sigma v generálce remizovala s Vejle BK

Sport

3.2.2024

Autor: Petr Pelíšek

Poslední přípravný zápas na ligové jaro mají za sebou fotbalisté SK Sigma Olomouc. V tureckém herním soustřední v generálce remizovali s dánským Vejle BK.

Úvod zápasu byl vyrovnaný, dlouho bez šancí. První měl Juliš po půlhodině hry, stejně dopadl i po chvílí, brankáře Trotta nepřekonal. Po poločase to tedy bylo bez branek. Po změně stran neuznal rozhodčí branku Juliše pro ofsajd. V 58. minutě šel sám na branku Vodháněl, ale nedal. Stejně dopadli také Fortelný nebo Sláma. V 85. minutě byl ve vápně faulován Langer a penaltu Singhateh proměnil. Právě on pak v nastavení ztratil míči, dánský celek vyrazil do brejku a střela Linda tečovaná Pokorným znamenala vyrovnání.

„Jedna věc ale se do šancí dostat, druhá je pak proměnit. V tom jsme selhali. Myslím, že tři čtyři šance byly naprosto vyložené. Na obranu musím říct, že gólman soupeře vytáhl některé fantastické zákroky, podržel je. Ruku v ruce to šlo s naší nemohoucností. To byl hlavní důvod toho, proč jsme neuspěli,“ uvedl trenér Sigmy Václav Jílek.

SK Sigma Olomouc – Vejle BK 1:1 (0:0)

Branky: 85. (pen.) Signhateh – 90. Lind.

SK Sigma: Macík - Pokorný, Beneš (61. Vraštil), Novák – Chvátal (61. Křišťál), Zorvan (61. Langer), Breite (80. Dele), Pospíšil (46. Ventúra), Sláma – Juliš (61. Singhateh), Vodháněl (61. Amasi). Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

STAVBY RODINNÝCH DOMŮ

Katalog firem » Služby » Stavebnictví » Stavební firmy

STAVBY RODINNÝCH DOMŮ www.stavbyRD.cz • stavby rodinných domů na klíč • hrubé stavby • základové desky • fasády • ploty • cesty a chodníky kolem domů • instalace ...