Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma v generálce nerozhodně

Sport

20.1.2023

Autor: Petr Pelíšek

V generálce na jarní část FORTUNA:LIGY nastoupili fotbalisté SK Sigma Olomouc v turecké Antalyi proti Kisvárda FC. Hanáci s maďarským protivníkem remizovali dva dva.

Sigma měla na začátku převahu, šance ale přišly až po půlhodině hry. Nejprve Ventúra pálil těsně vedle, ale bylo to z ofsajdu. Ve 33. minutě byl šanci Navrátil, ale zmařil mu ji brankář Hindrich. Maďaři svoji první šanci proměnili. Centr zprava poslal ve 39. minutě do sítě Camaj. Krátce před pauzou mohl srovnat Ventúra, ale přestřelil. Vstup do druhé půlky byl ve znamení Kisvárdy. Sigma celkem v klidu odolávala. Ještě pak přišla penalta za ruku a Hanáci ztráceli dvě branky. Ovšem pak se vrátili do hry. Nejprve v 59. minutě proměnil penaltu, také za ruku, Chytil. A v 73. minutě potom srovnal po rohu Fortelného hlavou Vraštil.

„Bylo to vyrovnané utkání, snad jen s výjimkou posledních dvaceti minut, kdy jsme soupeře zatlačili a šli si pro vítězství. Kisvárda byla velice kvalitním soupeřem, ostatně jako předtím Rapid a Cracovia. Jsme rádi, že jsme se s nimi mohli poměřit. Z celkového pohledu je remíza spravedlivá, zápas nás ale nezastihl v optimálním rozpoložení,“ řekl kouč Sigmy Václav Jílek.

SK Sigma Olomouc  - Kisvárda FC 2:2 (0:1)

Branky: 59. (pen.) Chytil, 73. Vraštil - 39. Camaj, 54. (pen.) Mešanovič

SK Sigma: Trefil – Pokorný, Beneš (64. Sedlák), Poulolo (46. Vraštil) – Zifčák (64. Matoušek), Navrátil (46. Zorvan), Breite (64. Fortelný), Ventúra (64. Zlatohlávek), Sláma (46. Zmrzlý) – Růsek (64. Přichystal), Chytil (64. Vodháněl). Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

PNEU PLUS s.r.o.

Katalog firem » Služby » Pneuservis

Osobní a nákladní pneuservis, prodej pneu a disků, geometrie, výměna olejů, servis klimatizací, seřízení světel, zajištění STK, výměna a kontrola brzd a brzdové kapaliny.