Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma už má trenéra, vrací se Jílek

Sport

31.5.2021

Autor: Petr Pelíšek

V novém soutěžním ročníku bude fotbalisty SK Sigma Olomouc trénovat Václav Jílek. Zpět na Hanou se vrací po dvou letech. Dosavadnímu kouči Radoslavu Látalovi skončila s koncem sezony smlouva a novou už nedostal. Spolu s Jílkem se zpět do klubu vrací i asistent Jiří Saňák. Sigma o tom napsala na svém webu.

Jílek odešel ze Sigmy před dvěma lety do AC Sparta Praha, i tam měl s sebou coby asistenta Jiřího Saňáka. V Olomouci je nahradili Radoslav Látal a Jiří Neček. Ti na Andrově stadionu skončí po vypršení kontaktu posledního června. Nové trenérské vedení podepsalo v klubu smlouvu na dva roky, tedy do léta 2023. „Vracím se do Sigmy Olomouc, do klubu, který je mi blízký. Olomouc jsem měl vždy v srdci, a proto si příležitosti znovu zde trénovat velmi vážím. Těším se na novou výzvu,“ řekl Václav Jílek klubovému webu.

„Přichází trenér, který dokonale zná olomoucké prostředí, což mu výrazně usnadní práci. Přeji Václavovi, aby se mu u nás dařilo,“ řekl Ladislav Minář,“  sportovní manažer SK Sigma.

Fotbalisté SK Sigma zakončili sezónu sobotní výhrou 2:1 v Liberci. Nyní mají tři týdny dovolenou, chystat se na nový soutěžní ročník začnou 21. června. O měsíc a tři dny později pak startuje FORTUNA:LIGA.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip