Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 3.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma se loučí se sezonou v Liberci

Sport

28.5.2021

Autor: Petr Pelíšek

Zápasy 34. kola skončí v sobotu fotbalová FORTUNA:LIGA. Všechna utkání se hrají v jednotném termínu, s výkopem v 17.00. Olomouckou Sigmu čeká střetnutí v Liberci.

V utkání se objeví i Milan Kerbr mladší, který už v průběhu jara ukončil kariéru a přesunul se v klubu do realizačního týmu. „Jsme domluvení s trenérem, že nastoupím na poslední tři minuty. Více bych hrát nechtěl, protože jsem tři měsíce pořádně netrénoval. Trenér si sice ze mě dělá srandu, že mě nepostaví, pokud tento týden něco neodtrénuji, ale přesto věřím, že se s kariérou rozloučím na hřišti,“ řekl Milan Kerbr pro klubový web. „Byl jsem rozhodnutý, že hrát už vůbec nebudu. Jenže v masérně mě nalomili Roman Hubník a Radim Breite. Říkali mi, že by byla velká škoda, kdybych v Liberci, kde jsem strávil nejlepší léta kariéry, nenastoupil. Přes noc se mi to rozleželo v hlavě. Nakonec jsem na to přistoupil a trenér rovněž souhlasil,“ podotkl.

Liberec je v tabulce šestý, Sigma na desáté příčce. Favoritem zápasu je tedy domácí Slovan, který navíc ještě má naději na pátou příčku. Hanáci pro utkání znovu nebudou kompletní, na marodce jsou Lukáš Greššák, Jakub Yunis, Martin Sladký a Michal Vepřek. Mimo je vzhledem k trestu za červenou kartu útočník Jan Fiala. V ohrožení je i start dalších hráčů.

Utkání FC Slovan Liberec - SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu29. května od 17.00.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Ondřej Berka, na pomezí mu budou asistovat Petr Kotalík a Dan Vodrážka.

Jak nastoupí:
Liberec: Knobloch - Fukala, Karafiát, Chaluš, Mikula - Pešek, Matoušek, Mara, Sadílek, Mosquera - Rondič. Trenér Pavel Hoftych.
SK Sigma: Mandous - Látal, Poulolo, Beneš, Zmrzlý - Hála, Slaměna, Breite, Chytil, Daněk - Zifčák. Trenér Radoslav Látal.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Bubenická škola Ivo Batouška

Katalog firem » Kultura a umění » Umělecké školy

Individuální konzultace (bicí souprava, djembe, taiko, hand pan) Dětské kroužky: - Rytmáček (od 3 do 5 let) - Drumík (od 6 do 10 let) - Tamtam (od 11 do 15 let) - Pobytové a vík...