Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma pořádá Zápas století

Sport

12.7.2019

U příležitosti významného výročí 100 let od založení klubu se SK Sigma Olomouc rozhodla uspořádat Zápas století. V něm se proti sobě postaví jedenáctka tvořená bývalými hráči Sigmy a reprezentační výběr brücknerovské éry, který slavil největší úspěchy na mistrovství Evropy 2004. Zápas století se bude konat v neděli 8. září od 14:00 a poskytne fanouškům jedinečnou příležitost vidět na jednom hřišti velikány olomouckého fotbalu po boku bývalých hvězd českého národního týmu pod vedením legendárních trenérů Petra Johna Uličného a Karla Brücknera.

Myšlenkou tohoto exhibičního utkání je oslava nejen hráčů, kteří v minulých letech oblékli modrý dres Sigmy, ale také trenérů Uličného a Brücknera, jakožto největších osobností, které seděly na lavičce olomouckého svatostánku. Na trávníku Androva stadionu se tak znovu proběhnou jména jako Vaniak, Zlámal, Lovásik, Janotka, Kovář, Machala, Kotůlek, Hudec, Škerle, bratři Hubníkové, Siegl, Maroši, Mucha, Látal, David Kobylík, Ordoš, Drulák, Balcárek, Sedláček, Reiter, Onderka, Lauda, Baranek, Šuškavčevič, Caha či Rozehnal.

Právě David Rozehnal bude hájit barvy Sigmy i reprezentace, stejně jako další hráči Kováč, Heinz, Vlček a Ujfaluši. „Z řad reprezentačního výběru prozatím přislíbili účast Koller, Polák, Plašil, Hübschmann, Jiránek, Grygera, Vachoušek, Bolf, Blažek, Šmicer, Týce, Kováč, Mareš, Baroš, Vlček, Poborský, Lokvenc a také Čech, Nedvěd a Rosický. Jejich účast ale mohou ohrozit pracovní povinnosti v jejich klubech. Další hráče oslovujeme," uvedl olomoucký odchovanec Rozehnal, který se na organizaci utkání aktivně podílí. 

Součástí zápasu bude i bohatý doprovodný program, jehož přesná podoba je zatím v řešení. O všem bude klub včas informovat.

Vstupenky na Zápas století budou v prodeji od pátku 26. července od 12:00 ve Fanshopu a v síti TicketPortal za 250 a 300 Kč. Ve výhodě budou držitelé permanentních vstupenek SK SIGMA OLOMOUC na sezónu 2019/2020. Pro ty bude předprodej od pondělí 22. července do čtvrtku 25. července a navíc získají slevu 100 Kč. Vstupenky jim budou prodány na jejich místa.

Speciální akce pak budou moci využít fotbalové kluby. Pro jednotlivce z jejich řad bude vstupenka za 150 Kč, konkrétně na severní tribunu do sektorů J a N. Kapacita sektorů je omezená, zájemci proto musí do 9. srpna poslat email na miroslav.skacelik@sigmafotbal.cz s oficiální objednávkou za svůj klub a lístky si osobně vyzvednout do 16. srpna. Platit bude možné pouze v hotovosti.

Jižní tribuna bude tradičně přístupná také vozíčkářům. Pro ty platí rezervace míst na email miroslav.skacelik@sigmafotbal.cz. Klubům i vozíčkářům přijde potvrzovací email.

Reklama

SPOLU Olomouc, z. ú.

Katalog firem » Zdravotnictví » Poradny a psychologické služby

Jsme nestátní nezisková organizace. Naším posláním je podporovat a naplňovat práva, potřeba a zájmy lidí se zdravotním, primárně mentálním postižením, a podporovat jejich začlenění do...