Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma pomohla sanatoriu v Pasece

Sport

26.3.2020

Autor: Petr Pelíšek

Prvoligový SK Sigma Olomouc dnes předal pacientům a zaměstnancům Odborného léčebného ústavu Paseka zásilku dezinfekčních prostředků a dalších potřebných věcí. Přispěli hráči, členové realizačního týmů i zaměstnanci klubu. Informoval o tom klubový web.

Paseka se nachází na samém okraji uzavřené oblasti Uničova, a tak většina personálu sanatoria pracuje nad svoje směny, místo svých kolegů, kteří se do práce nedostanou. Všichni si zaslouží náš největší obdiv, proto jsme s pomocí neváhali.

Do Paseky se vydali obránce Václav Jemelka a záložník Tomáš Zahradníček, kteří z tohoto regionu pocházejí. Předali dary věci, na které finanční částkou přispěli také ostatní hráči áčka, členové realizačního týmu a zaměstnanci klubu. „Celkem jsme vybrali něco málo přes dvacet tisíc korun, za které jsme nakoupili dezinfekční přípravky nebo třeba křížovky, aby si místní pacienti mohli zpříjemnit dlouhé chvíle. Objednané máme také roušky a ochranné rukavice, které by měly dorazit zítra. A nezapomněli jsme ani na doktory a sestřičky, kterým jsme věnovali něco dobrého na zub,“ řekl Václav  Jemelka. „Když jsme se dozvěděli, že se chystá tato akce pro sanatorium v Pasece, sami kluci hned zjišťovali, co vše bychom mohli udělat a jakým způsobem se zapojit,“ dodal Tomáš Zahradníček pro klubový web.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

SPEA Olomouc, s.r.o.

Katalog firem » Zdravotnictví

Naše zdravotnické zařízení Vám nabízí komplexní zdravotní péči od chvíle, kdy Vás přivezou z porodnice, až do konce Vašeho života, včetně péče stomatologické. Protože v našem zdra...