Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma nestačila na Vítkovice

Sport

22.6.2019

Fotbalistům olomoucké Sigmy se nepovedl druhý zápas přípravy. Ve Slatinicích dnes nestačili na druholigové Vítkovice, soupeři o gól podlehli.

"Výsledek nás samozřejmě mrzí, ale jak jsem řekl včera, nechci na to brát ohled, chci se především zaměřovat na kondici. Víme, že jsme udělali chyby, ale utkání mělo šťávu a nasazení a to je důležité. Já kluky znám teprve týden, pořád se poznáváme. Kondiční stránka je pro nás prvořadá, hodně s ní pracujeme v trénincích, kluci opravdu makají, jsem spokojený. Teď ve středu nás čeká utkání s Hradcem. A protože těch přípravných zápasů moc není, chceme se už více soustředit na základní sestavu a chceme také nechat hrát mladé hráče," řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

SK Sigma Olomouc – MFK Vítkovice 1:2 (1:1)

Branky: 36. Falta – 44. Bzirský, 46. Martišiak

SK Sigma Olomouc: Buchta (46. Mandous) - Sladký (57. Látal), Beneš (72. Zima), Jemelka (57. Štěrba), Vepřek (57. Sláma) - Zahradníček (57. Pilař), Houska (65. Dvořák), Zmrzlý (57. Zlatohlávek), Falta (72. Buchvaldek) - Plšek (57. Chytil) - Nešpor (57. Zifčák). Trenér Radoslav Látal.

 

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip