Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 17.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma míří do Teplic, chce zabodovat

Sport

8.12.2023

Autor: Petr Pelíšek

V 18. kole FORTUNA:LIGY mají fotbalisté SK Sigma Olomouc poslední zápas roku na hřišti soupeře. V Teplicích budou Hanáci o další body do tabulky elitní soutěže bojovat v neděli od 15.00.

„Víme, že podzimní část se chýlí ke konci, my ale chceme veškerou sílu a motivaci poslat do posledních dvou zápasů. Chceme se určitě dostat přes třicet bodů a vytvořit si dobrou pozici do jara. Na to se snažíme nastavit hlavy hráčů a chceme udělat maximum,“ řekl Milan Kerbr, asistent trenéra a vedoucí mužstva. „Doufáme, že tam bude dobrý terén a že to bude více o fotbale než naposledy u nás se Slováckem nebo v Karviné,“ podotkl.

„Jsou tam kvalitní hráči. Havelka, kterého si pamatuju ještě z Liberce, dával teď naposledy dva góly. Delší dobu potvrzuje kvalitu Gning, to samé Jásir. V ofenzivě jsou hodně nepříjemní. Musíme si na ně dát pozor. Celkově mají Teplice dobře poskládaný tým a trochu bych řekl, že je překvapení, že v tabulce jsou tam, kde jsou. Podle toho, jak hrají, mohly by pomýšlet i výš, “ soudí Kerbr.

Sigmě bude chybět Martin Pospíšil, který proti Slovácku dostal čtvrtou žlutou a má trest na jedno utkání. Vyloučen je také start Jana Navrátila, který se zranil při rozcvičce před utkáním se Slováckem. K dispozici nebudou ani Antonín Růsek a Denis Kramář.

Zápas FK Teplice - SK Sigma Olomouc se hraje v neděli 10. prosince v 15.00. Delegována k utkání byla trojice rozhodčí ve složení Marek Radina – Jiří Křít, Jiří Pečenka.

Pravděpodobné sestavy:
Teplice: Grigar - Cykalo, Chaloupek, Mičevič - Radosta, Havelka, Knapík, Urbanec - Trubač - Gning, Jásir. Trenér Zdeňko Frťala.
SK Sigma Olomouc: Digaňa – Vraštil, Beneš, Novák – Chvátal, Ventúra, Breite, Dele, Zorvan, Zmrzlý – Juliš. Trenér Václav Jílek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské boty na výlety z pravé kůže.

Udělejte si radost a pořiďte si nové boty na vycházky do přírody.

Podívejte se na kvalitní pánské a dámské boty co jinde nekoupíte.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc

www.obuvhulman.cz