Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 10.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma má doma Opavu, už potřebuje výhru

Sport

22.1.2021

Autor: Petr Pelíšek

Sedm kol čekají fotbalisté SK Sigma Olomouc na vítězství. Po šňůře pěti remíz a dvou porážek se propadli do středu tabulky a už nutně potřebují výhru. To je také jediný cíl, se kterým půjdou do sobotního domácího utkání proti v tabulce poslední Opavě. Zápas začíná ve 14 hodin.

Sigma minulou sobotu v Praze na Slavii vedla, ale nakonec tam o dvě branky prohrála. Byť výkon v zásadě špatný nebyl, jen se tým nevyvaroval chyb, ze kterých pramenily dva pokutové kopy pro domácí. „Výkon v první půli utkání se Slavií nebyl špatný, ale jestli se budeme dopouštět takových chyb, kterých jsme se dopustili, tak další utkání budeme těžko zvládat. Hráči se musí během zápasu více koncentrovat. Musíme navázat na první poločas zápasu proti Slavii,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal v rozhovoru pro klubový web.

Opava po podzimu z velké části změnila složení týmu. „Opava má v sestavě hodně změn, takže každý zápas, na který se podíváme, nám v přípravě pomůže. Přivedla nejvíce hráčů v lize. Útočná dvojice Smola – Čvančara je vynikající. Opava je sice poslední, ale nečeká nás vůbec lehký zápas. Chce ligu zachránit,“ podotkl Látal.

V olomoucké sestavě by neměl vzhledem ke zdravotním potížím chybět, s výjimkou obránce Milana Kerbra, chybět žádný z hráčů.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Emanuel Marek, na pomezí mu budou asistovat Petr Caletka a Petr Antoníček.

Jak nastoupí?
SK Sigma Olomouc: Mandous – Hála, Hubník, Poulolo, Zmrzlý - Zahradníček, Houska, Greššák, Breite, González – Nešpor. Trenér Radoslav Látal.
SFC Opava:  Fendrich – Březina, Didiba, Žídek – Mondek, Tiéhi, Hellebrand, Nešický, Helešic  – Smola, Čvančara. Trenér Alois Skácel.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Hanácký pivovar

Katalog firem » Restaurace, stravování » Pivovary

Hanácký pivovar je řemeslný pivovar na ulici Šlechtitelů v Olomouci – Holici. Výrobu zahájil ve druhé polovině roku 2017. V produktové nabídce pivovaru se objevují jak tradiční piva ...