Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma láká čtyři nové hráče

Sport

24.5.2022

Autor: Petr Pelíšek

Za necelý měsíc začnou fotbalisté SK Sigma Olomouc s přípravou na novou sezonu. A půjdou do ní s hodně obměněným kádrem. Některé odchody už jsou jisté, k dalším může dojít, naopak se na Andrově stadionu zajímají o čtyři nové hráče – brankáře, obránce a dva záložníky.

Smlouvy v SK Sigma s koncem sezony skončily hned několika hráčům. Jsou to Tomáš Zahradníček, Jakub Yunis, Pablo González a Martin Hála. O nových kontaktech klub jedná s kapitánem Romanem Hubníkem a obráncem Michalem Vepřkem. Hostování ze Slavie skončilo brankáři Janu Stejskalovi.

Na Hané se zajímají o čtyři hráče. „Ano, je to tak, můžu potvrdit informace, které se objevily v některých médiích. Máme zájem o brankáře Tomáše Digaňu, obránce Lukáše Vraštila a záložníky Filipa Zorvana a Denise Ventúru. Ještě ale bude hledat hráče dál, je možné, že ještě jeden až dva by mohli přijít,“ uvedl Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigma.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Ubytovna Eva

Katalog firem » Cestovní ruch » Hotely, ubytování » Ubytovny

Ubytování v Olomouci na Ubytovně Eva a Ubytovně Hodolany. Pokoje jsou 1 až 4-lůžkové. Většina pokojů je vybavena koupelnou, lednicí a TV. Lokality jsou nedaleko MHD a autobusového nádraží n...