Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 17.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma jde po repre pauze na Dynamo

Sport

15.9.2023

Autor: Petr Pelíšek

Fotbalová FORTUNA:LIGA pokračuje po reprezentační přestávce 8. kolem. SK Sigma Olomouc je po sedmi odehraných dějstvích na třetí příčce tabulky, hned za pražskými S. A povedený vstup do soutěže by ráda potvrdila i v sobotu doma proti Českým Budějovicím (15.00).

„Hráči dostali minulý víkend volno, byla tam ještě navíc motivace před pohárem v Třinci a zápasem v Hradci ohledně jednoho dne navíc. Pak už jsme ale najeli na klasický cyklus a naplno se připravujeme na pokračování ligy s Českými Budějovicemi. Žádné dlouhé pauzy a podobně si nikdo nemůže dovolit. Bylo znát, že kluci si odpočinuli, ale teď už vidíme na tréninku velké odhodlání a děláme všechno proto, abychom byli na sobotu nachystaní co nejlépe,“ řekl Milan Kerbr, asistent trenéra SK Sigma.

Cíl mají Hanáci jednoznačný – přidat další výhru. „Chceme pokračovat v dobrých výkonech a sbírání bodů. Jsme v tabulce nahoře, i když víme, že je to jen začátek soutěže, tak se tam chceme se udržet. V takovém případě je jasné, že domácí zápasy musíme zvládat za plný počet bodů. Zkraje sezóny se nám to třikrát za sebou podařilo a určitě to budeme chtít i proti Českým Budějovicím natáhnout,“ podotkl Kerbr.

Dynamo šlo po planém začátku sezóny výsledkově nahoru. „Před pauzou vyhrály Budějovice nad Jabloncem a celkově se zvedly. Rozhodně je nemůžeme nijak podcenit, což platí o každém soupeři v lize. Tam prostě není žádný jednoduchý zápas. Budějovice mají kvalitní i zkušené hráče a určitě budou chtít u nás uspět. My ale hrajeme doma a půjdeme za výhrou,“ podotkl Kerbr.

Zápas SK Sigma Olomouc – Dynamo České Budějovice se hraje v sobotu 16. září v 15.00. Delegována k utkání byla trojice rozhodčích ve složení Stanislav Volek – Jan Dohnálek, David Žurovec.

Pravděpodobné sestavy:
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Beneš, Pokorný, Sláma – Navrátil, Pospíšil, Breite, Vodháněl, Zmrzlý – Juliš. Trenér Václav Jílek.
Č. Budějovice: Janáček - Broukal, Havel, Králik, Trummer - Skalák, Suchan, Čermák, Hora, Alli - Ondrášek. Trenér Marek Nikl.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip